Huyser E&O thuis tegen Quintus

EMMEN - De dames van Huyser E&O krijgen snel, na de pijnlijke nederlaag (26?28) van afgelopen zondag thuis tegen Kwiek, de kans zich te revancheren. Morgen (donderdag 10 maart) staat in de Ben Kwijt Arena in Emmen het competitieduel tegen Quintus op het programma. Het is de ontmoeting tussen de nummer 8 (E&O) van de ranglijst en de nummer 5 (Quintus). In de heenwedstrijd ging E&O in Kwintsheul met duidelijke cijfers onderuit, 32?26.

Verwacht mag worden dat E&O met meer concentratie aan het duel begint als tegen Kwiek. Toen was het na een kwartier spelen 6–13 en bij rust 10–18. In de tweede helft liet het team van trainer/coach Jan Gerald Mulder zien dat er wel degelijk handbal in de ploeg zit maar de opgelopen schade in de eerste helft was te groot om een goed eindresultaat neer te zetten en dat is waar het in basis toch om gaat.

Een scherpe start zal nodig zijn want Quintus komt met een goed gevoel naar Emmen toe. De ploeg uit het westland liet het afgelopen weekend geen spaan heel van Bevo door in Panningen met 23–37 te winnen. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena in Emmen begint om 20.30 uur en staat onder leiding van het arbitrale duo Jonker/vd Zande.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda