HVK-Toernooi Klazienaveen in een nieuw jasje

KLAZIENAVEEN - Het HVK-toernooi, zoals dat andere jaren werd georganiseerd, is wat aangepast. In plaats van handbal ?n voetbal tijdens het HVK-toernooi, zal op 13 en 20 oktober alleen handbal worden gespeeld in sporthal de Zon te Klazienaveen. Reden voor de verandering is het feit dat de organisatie wil dat er voor jongens ?n meisjes handbal en voetbal aangeboden wordt. Het HVK-voetbaltoernooi zal in het voorjaar van 2011 plaatsvinden. Hierdoor kunnen nu, naast de meisjes, ook de jongens van de verschillende basisscholen van Klazienaveen hun handbalkunsten vertonen.

Op de woensdagen 13 en 20 oktober zal er vanaf 13.00 uur worden gestreden om de schoolhandbaltitel van Klazienaveen. Naast het toernooi zullen er verschillende randactiviteiten georganiseerd worden. Zo wordt er een prijs uitgereikt aan de school met het mooiste spandoek. Ook zal er een wedstrijd lat/paal gooien worden georganiseerd. Wie gooit het vaakst op lat en paal?

Dit jaar ligt de organisatie van het HVK-handbaltoernooi in handen van HV Actief, in de persoon van Alexander Heidinga (contactpersoon schoolhandbal) en de Combinatiefunctionaris Sport in Klazienaveen, Harjo van der Valle, in samenwerking met Handelsvereniging Klazienaveen en de basisscholen van Klazienaveen.

Voorafgaand aan het toernooi zal er in de groepen 7 en 8 van de deelnemende scholen handbaltrainingen aangeboden worden door gediplomeerde trainers van HV Actief i.s.m. het sportteam Klazienaveen (stagiaires van de sportopleidingen Sport en Bewegen Emmen en HIS Groningen).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda