IJslandse versterking voor Huyser E&O

EMMNE - De IJslandse Thorey Rosa Stefansdottir speelt het komende seizoen voor Huyser E&O. De 20 jarige rechthoekspeelster komt over van Fram Reykjavik en speelde in eigen land onder andere 15 A-Interlands en 30 interlands voor Jong IJsland. Voornaamste reden dat Huyser E&O gebruik kan maken van de kwaliteiten van Thorey Rosa Stefansdottir is dat haar vriend Einar Ingi Hrafnssion de overstap heeft gemaakt van het IJslandse HK Kopavogur naar het Duitse HSG Nordhorn.


Thorey Rosa Stefansdottir

Eerste training zit erop voor de dames van Huyser E&O
Onder leiding van Ginie Fokkens en Fernando Leusmann werd er gewerkt aan kracht, conditie en balans. Na een uur ging het hele gevolg naar de eigen Ben Kwijt Arena voor de eerste zaaltraining.

Lois Abbingh en Ginie Fokkens bij de eerste training

Dames zaterdag thuis in trio toernooi

Zaterdag is Huyser E&O gastheer voor een trio toernooi met deelname van Venus Nieuwegein en het Duitse Werder Bremen. Het speelschema voor de zaterdag ziet er als volgt uit:
18.00 uur Werder Bremen - Venus Nieuwegein
19.15 uur Huyser E&O - Venus Nieuwegein
20.30 uur Werder Bremen - Huyser E&O

Zondagmiddag om 14.00 uur staan Huyser E&O en Werder Bremen nog een keer tegenover elkaar.

Werder Bremen is komend weekend te gast in Emmen

Eden Hotel gastheer Werder Bremen
Dit weekend is het Werder Bremen te gast in Emmen. De Duitse formatie wordt onderbracht bij een sponsor van de club, Eden Hotel Emmen. Daar kunnen de dames zich in alle rust voorbereiden op de duels van zaterdag en zondag en gezien. Voor en na de wedstrijden is er voldoende tijd om te ontspannen. Een bezoek aan het, op loopafstand gelegen, centrum of het dierenpark staat vast en zeker op de agenda. 
 
Eden Hotel Emmen

Verlies voor Pals groep E&O
De heren van Pals groep E&O hebben de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding verloren. In de eigen Ben Kwijt Arena was het Duitse OHV Aurich na een 13 - 15 ruststand met 26 - 31 te sterk. Aanstaande donderdag staat in het Duitse Nordhorn de tweede oefenwedstrijd op het programma. In het Euregium is HSG Nordhorn de tegenstander.

Ondanks de nederlaag keepte Maikel Takken een prima partij

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda