Kremer / Hurry-Up dinsdag uit op revanche

ZWARTEMEER - De heren van Kremer / Hurry-Up hebben zaterdagavond een forse nederlaag geleden in aanloop naar het bekerduel van dinsdag. In het Limburgse Geleen werd de formatie van Joop Fiege met 34-21 naar huis gestuurd. In de eerste helft ging de wedstrijd lange tijd gelijk op, totdat Lions middels een slofoffensief de ruststand bepaalde in 18-14. Daarna liep het bij de Zwartemeerders voor geen meter, in de laatste 20 minuten werd er maar ??n keer het net gevonden. Uiteindelijk resulteerde dit in een terechte 34-21 nederlaag.

Fiege was na afloop zeer ontevreden met het resultaat: “Hier wordt nog een hartig woordje over gesproken”. Dinsdag wacht voor Kremer / Hurry-Up de uitgelezen mogelijkheid om zich te revancheren. De Limburgers komen dan voor de halve bekerfinale op bezoek in Zwartemeer. “Voor dit duel liggen de verhoudingen anders”, meent voorzitter Velzing. “Niemand reist graag op een doordeweekse dag van Limburg naar Zwartemeer. Ook kunnen onze heren iets extra’s brengen in een volle sporthal de Eendracht”.

Het duel tussen Kremer / Hurry-Up en Vos Investment Lions is live bij te wonen, er zijn voor dit duel nog kaarten beschikbaar. De kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te koop bij Slagerij Grouwe en in de kantine van Kremer / Hurry-Up. De wedstrijd begint a.s. dinsdag om 20.30 uur.

Radio Emmen brengt liveverslag
De wedstrijd zal overigens in zijn geheel rechtstreeks worden uitgezonden door Radio Emmen vanaf 20.00 uur met verslag en interviews zult u van alles over de wedstrijd in sporthal De Eendracht kunnen beluisteren.