Kremer/Hurry Up in bekerfinale

ZWARTEMEER - Kremer/Hurry Up heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van het beker toernooi. De herenhandballers uit Zwartemeer wonnen na een spectaculair duel met 29-28 van Vos Investment Lions. De finale is op 2 juni in Almere. De tegenstander is dan Fiqas Aalsmeer of Pals Groep E & O. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.

De Lions scoorden wel het eerste doelpunt, maar daarna was het tot aan de 26e minuut dat Hurry Up de boveliggende ploeg was. Toen kwam Limburg Lions op en over Hurry Up heen . Via 2-1, 5-3, 8-7 9-8, 9-10 werd het 10-10, 11-11 zelfs nog 11-13. De laatste aanval voor rust had eigenlijk 12-13 moeten zijn , maar slordig afwerken bood Lions de kans om de ruststand op 12-14 te zetten.

Na de thee begon Lions weer met een treffer(12-15) maar met een perfect keepende Guido Rink in het doel toonde Hurru Up en boog de achterstand binnen vier minuten om in een 16-15 voorsprong. De sporthal barste bijna uit haar voegen. Nadat er daarna om en om werd gescoord kwam Lions bij een stand van 19-18 even weer los en nam een 19-21 voorsprong. In de 17e minuut wist Hurry Up het tij weer te keren en een 23-22 voorsprong. Het werd 26-24, 27-26, 28-26, 28-27 en zelfs 28-28 met nog een dertig seconden te spelen.

Joop Fiege nam een time out en met een zevende speler in het veld ten koste van doelman Rink werd de aanval begonnen en enkele seconden later scoorde Nick Masmeijer de winnende 29-28 binnen.

Het slotaccoord was voor doelman Guido Rink die in de laatste seconde tot twee keer toe een inzet van Lions onschedelijk maakte en daarna werd bedolven onder zijn medespelers. Hurry Up zorgde voor een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van de Zwartemeerse handbalclub.

Hurry Up zit in de finale die op donderdag 2 mei (Hemelvaartsdag) in Almere zal worden gespeeld. Wie de tegenstander zal zijn worden donderdagavond beslist in andere halve finale tussen FiQas Aalsmeer en Pals Groep E&O.