Kremer/Hurry Up is landskampioen de baas

ZWARTEMEER - Spanning en sensatie donderdagavond in sporthal De Eendracht in Zwartemeer. De handbalheren van Kremer/Hurry Up waren na een 60 minuten durende handbalthriller landskampioen Kras/Volendam de baas met 32-30. Het was voor koploper Kras/Volendam de eerste nederlaag van het seizoen. Kremer/Hurry Up staan nu derde op de ranglijst.

Grote man bij de thuisclub was doelman Guido Rink met na rust een aantal (17 stuks) spectaculaire reddingen

Volendam begon goed aan de wedstrijd, maar Kremer/Hurry Up boot prima weerstand, wat resulteerde in een 17-19 ruststand. Na de thee ging het gelijk op. Het team van Joop Fiege nam na ongeveer 8 minuten spelen voor het eerst in de wedstrijd de leiding en gaf die ook niet meer uit handen. Zelfs in een hectische slotfase bleef het team knap overeind. Zaterdagavond wacht Kremer/Hurry Up de uitwedstrijd in Volendam.