Kremer/Hurry-Up op jacht naar winst

ZWARTEMEER - De heren van Kremer/Hurry-Up spelen a.s. zaterdag 18 september thuis tegen Eurotech/Bevo uit Panningen. Na twee speelrondes in de eredivisie staat de Zwartemeerse handbalploeg op de 9e en voorlaatste plaats in de eredivisie. De eerste twee wedstrijden gingen verloren tegen Loreal uit Venlo en Quintus uit Kwintsheul. De Limburgse tegenstander Bevo verloor vorige week nog nipt thuis tegen de streekgenoot van Hurry-Up, E&O uit Emmen. Bevo staat na twee wedstrijden op een vierde plaats.
Desondanks ziet voorzitter Hendrikus Velzing kansen voor zijn ploeg.”De eerste twee wedstrijden werd er goed gehandbald en hadden we ook zeker winstkansen. We hebben de punten hard nodig en ik hoop dat de tribunes goed gevuld zullen zijn. Daarnaast verwacht ik  dat onze supporters als vanouds achter de ploeg blijven staan.

Er wordt hard gewerkt op de training en de sfeer is goed. Laten we hopen dat het zaterdag is onze kant op valt.” aldus voorzitter Velzing van Kremer/Hurry-Up. De aanvang van de wedstrijd is om 20:30 in sporthal de Eendracht in Zwartemeer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda