Kremer / Hurry-Up zaterdag tegen FIQAS Aalsmeer

ZWARTEMEER - Nadat Kremer / Hurry-Up op spectaculaire wijze de bekerfinale wist te halen ten koste van Vos Investment Lions, staat zaterdag het volgende duel alweer op het programma. FIQAS Aalsmeer komt zaterdag op bezoek in sporthal de Eendracht. Het duel tussen de brigades van Joop Fiege en Ren? Romeijn is van cruciaal belang voor de race om de landstitel. Wanneer Kremer / Hurry-Up zaterdag de punten in Zwartemeer weet de houden dan kan Aalsmeer de finalewedstrijden om het landskampioenschap vergeten. Quintus, E & O of Lions kunnen dan de 2e plek van de Noord-Hollandse formatie overnemen.
De spelers van Kremer / Hurry-Up gaan er in ieder geval alles aan doen om hun sportieve plicht te vervullen. De wedstrijd begint zaterdag om 20.30 uur. RTV Drenthe en NOS Langs de lijn zenden deze wedstrijd live uit op de radio.
Vanavond wordt bekend wie de tegenstander van Kremer / Hurry-Up zal zijn in de bekerfinale op 2 juni. De wedstrijd tussen FIQAS Aalsmeer en Pals Groep E& O is vanavond live te volgen op Radio Drenthe.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda