Kremer / Hurry-Up zondag tegen Pals Groep E & O

ZWARTEMEER - De mannen van Joop Fiege spelen zondag de derby van het Noorden tegen Pals Groep E & O. Het belooft ook dit keer weer een spannend treffen te worden tussen beide Drentse handbalbolwerken. De ziekenboeg bij de Zwartemeerders is zo goed als leeg, hierdoor kunnen ze voor het eerst sinds lange tijd weer beschikken over een volledig fitte selectie. Vorige week was Kremer / Hurry-Up dichtbij een stunt tegen Volendam, in de laatste tien minuten werd er door enkele persoonlijke fouten net naast de zege gegrepen. Pals Groep E&O won daarentegen knap van Vos Investment LIONS. De formatie uit Emmen kan zich nog plaatsen voor de finalewedstrijden om het landskampioenschap, Kremer/Hurry-Up is hiervoor al uitgeschakeld.

Desondanks zal Kremer / Hurry-Up er alles aan doen om dit prestigeduel winnend af te sluiten. De vorige derby werd nipt in het voodeel van Pals Groep E & O beslecht. Zondag zal de Ben Kwijt Arena het strijdtoneel zijn tussen beide clubs. De wedstrijd begint om 14.30 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe te Zwartemeer en in de kantine van Kremer / Hurry-Up.

Voor het bekerduel van 10 mei tegen Vos Investment LIONS zijn inmiddels ook kaarten verkrijgbaar. Ook deze zijn te koop bij Slagerij Grouwe en in de kantine van Kremer / Hurry-Up. De kaarten kosten €5,- per stuk.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda