Mannak/ Hurry Up nog zonder punten maar het vertrouwen blijft

Hoewel Mannak/ Hurry Up helaas nog zonder punten is is er alle vertrouwen voor het verloop van de competitie! Eerdere wedstrijden gingen dan wel verloren maar toch ?. Knokkend ten onder tegen Limburg Lions, nipt verlies (1 punt verschil) tegen Loreaal. De afronding ontbreekt nu nog maar als daar enige verbetering in komt is Hurry Up een geduchte stegenstander voor elke ploeg. Zaterdag 10 oktober spelen de heren van Mannak/ Hurry Up tegen Eurotech Bevo. EuroTech Bevo, een jonge ploeg die evenals Hurry Up nog grillig speelt. Als beide ploegen op dreef zijn wordt het ongetwijfeld een spannende wedstrijd. Dus.. komt allen naar deze wedstrijd en moedig onze jongens aan. Zaterdag 10 okt. a.s. aanvang 20.30 uur Sporthal de Eendracht in Zwartemeer. In de rust afscheid Guido Rink en verkoop loten rugsponsor loterij! U ziet : Hurry Up is vol op in beweging!

Zaterdag 10 oktober spelen de heren van Mannak/ Hurry Up tegen Eurotech Bevo. EuroTech Bevo, een jonge ploeg die evenals Hurry Up nog grillig speelt. Als beide ploegen op dreef zijn wordt het ongetwijfeld een spannende wedstrijd. Dus.. komt allen naar deze wedstrijd en moedig onze jongens aan.

Zaterdag 10 okt. a.s. aanvang 20.30 uur Sporthal de Eendracht in Zwartemeer.

In de rust wordt officieel afscheid genomen van Guido Rink en er aabdacht voor de verkoop loten rugsponsor loterij! U ziet : Hurry Up is vol op in beweging! 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda