Pals groep E&O hard onderuit tegen Hurry Up

ZWARTEMEER - De heren van Pals groep E&O hebben in de derby tegen Kremer Hurry Up een gevoelige nederlaag geleden. In Sporthal De Eendracht in Zwartemeer kwam de ploeg van trainer Arthur Langedijk er eigenlijk geen moment aan te pas. Na een 15 ? 8 achterstand bij rust werd het uiteindelijk 30 ? 19 voor de ploeg van coach Joop Fiege. De oud trainer van E&O had zijn team prima afgesteld op het gevaarlijke team Huizing/van Schie van E&O. Daarnaast stond de dekking van Hurry Up als een huis en werd die al eens gepasseerd dan was er altijd nog keeper Guido Rink waar ze zo langzamerhand in Zwartemeer wel een standbeeld voor op mogen richten.


Tot 7 – 7 in de 16e minuut kon E&O het nog enigszins bij benen. Maar 4 treffers op rij voor Hurry Up bleek achteraf teveel van het goede te zijn voor de emmenaren. De eerste treffers na rust was nog voor E&O (15 – 9). Daarna kon het boek dicht want Hurry Up liep, via een uitblinkende Nick Marsmeijer, eenvoudig uit naar 21 -10. Behalve een aantal domme 2 minuten straffen kon E&O daar niets tegenover zetten en bleven de 2 punten dan ook terecht in Zwartemeer, eindstand 30 – 19.


Hurry Up legde zaterdag de zwakte van E&O bloot. Wanneer Huizing en van Schie niet 100% zijn of niet in de wedstrijd zitten heeft de ploeg een probleem. De wil is er waarschijnlijk wel maar de uitvoering laat ernstig te wensen over. Bijkomend probleem is dat de hoekspelers op dit moment nagenoeg niet in het spel voor komen. In de thuiswedstrijden tegen de Lions en Quintus  heeft E&O laten zien dat het goed kan handballen.

Uit tegen Bevo heeft het laten zien dat het ook kan knoppen. Uit tegen Loreal en Aalsmeer was het echter niet goed. Die wisselvalligheid moet minder worden. Ook andere spelers moeten hun verantwoording nemen. Van het huidige Hurry Up verliezen is geen schande. De ploeg is verder en breder. E&O moet vooral naar zichzelf kijken. Iedereen weet wat de doelstelling is. Daar moet verder aan gewerkt worden. (zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda