Pals Groep E&O - Kremer Hurry Up vervroegd naar 14.30 uur

EMMEN - Komende zondag staat de vierde derby van dit seizoen op het programma. In de "Ben Kwijt" Arena zal het team van Trainer/coach Arthur Langedijk het op moeten nemen tegen buur Kremer Hurry Up. In de eerste wedstrijd in de kampioensgroep won Pals Groep E&O nipt van Hurry Up. Onze heren wonnen afgelopen week enigszins verrassend van de Limburg Lions en moeten nu proberen om deze lijn door de zetten in de laatste drie wedstrijden. Hurry Up, dat weer steeds beter in vorm komt, verloor afgelopen week van koploper Volendam. Voor Pals Groep E&O is er nog steeds de mogelijkheid om de finale omde landstitel te spelen. Kom onze heren daarom, met veel toeters en bellen, aanmoedigen in deze derby! Ze zullen het nodig hebben! LET OP: de wedstrijd is vervroegd naar 14.30 uur.

Voorverkoop Pals Groep E&O - Kremer Hurry Up
Kaarten voor de Derby van het Noorden zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen. Dit jaar waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd. Koop dus nu uw kaartje bij COACH, Boud's Inn, Feestartikelen Schuur en Zanting Tweewielers Nieuw Amsterdam. OP=OP!

Dames C1 wint Kolding Kempa Cup
Afgelopen week vertrok E&O met 4 teams richting Kolding, Denemarken. Hier werden op zaterdag en zondag om de Kolding Kempa Cup gespeeld. Op zaterdag wonnen de Dames C1 en de jongens B1 al hun wedstrijden. Zij gingen dus als eerste in de poule door naar de finaledag. De dames B1 en dames B2 werden 2e en 3e in hun poule en mochten dus ook door naar de finaledag. Op de finaledag steeg het niveau met grote stappen en werden de jongens B1 en dames B2 vroeg op de dag uitgeschakeld. De dames C1 en dames B1 speelden nog om een plek in de finale. De dames C1 lukte dit. De dames B1 verloren hun kruisfinale. In de kleine finale eindigde de B1 nog op een mooie 3e plaats. De dames C1 speelden in een goed gevulde hal de finale en wonnen deze met 12-10. Vanuit de vereniging aan alle teams de felicitatie. Bedankt dat jullie hebben laten zien waar onze jeugd voor staat!

Dames C1 winnaar van de Kolding Kempa Cup 2011.

Trainer/coach van Huyser E&O Jan Gerald Mulder heeft een zoontje!
Van zondag op maandag beviel de vrouw van deze oud-topspeler van Pals Groep E&O Jan Gerald Mulder, die nu trainer/coach is bij de dames van Huyser E&O van een gezonde zoon. Het zoontje heet Sten Mulder.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda