Pals groep E&O neemt punt mee uit Geleen

GELEEN - De heren van Pals groep E&O hebben een punt overgehouden aan de uitwedstrijd zaterdagavond in Geleen tegen OCI Nitrogen Lions. In het Sportcentrum Glanerbrook werd het 28 ? 28. Vooraf teken je misschien voor een gelijkspel. Achteraf gezien had er meer in gezeten als je ziet dat de Lions maar ??n keer in de wedstrijd, bij de stand 25 ? 24, op voorsprong hebben gestaan. C'est la vie. Komend weekend is er geen competitie i.v.m. de supercup. De heren spelen op zaterdag 1 oktober om 21.00 uur thuis tegen Eurotech Bevo.

Elgar Feddema gaat door
Elgar Feddema heeft besloten om nog een jaar door te gaan bij E&O. De cirkelspeler is op dit moment nog niet inzetbaar. Hij werkt aan het herstel van zijn enkelblessure, opgelopen aan het eind van het afgelopen seizoen.

Elgar Feddema

Dubbel ondertal breekpunt voor Kwebbel E&O
Dubbel ondertal zeven minuten voor tijd bij een 23 – 23 stand is de dames van Kwebbel E&O zaterdagavond noodlottig geworden in de uitwedstrijd tegen Venus Nieuwegein. De thuisploeg profiteerde optimaal van de situatie en won met 27 – 23. Na een 16 – 11 achterstand bij rust kantelde E&O de wedstrijd (21 – 23). Maar een beloning voor de veerkracht kwam er niet. Net als de heren zijn ook de dames komend weekend vrij en spelen ze op zaterdag 1 oktober een thuiswedstrijd. Tegenstander is Succes Schoonmaak VOC uit Amsterdam. De wedstrijd begint om 19.00 uur.