Pals groep E&O niet opgewassen tegen Kras Volendam

VOLENDAM - De heren van Pals groep E&O kwamen er zaterdagavond in en tegen Volendam. Na een 17 ? 10 ruststand ging de ploeg van trainer/coach Peter Portengen met 37 ? 25 ruim onderuit. E&O was in Volendam niet in staat het ontbreken van de geschorste Joeri Verjans op te vangen. Daarnaast ontbraken Niek Bezoen, Remco Hagen, Sonni de Jonge en Merijn de Vos wegens blessures. Tot 7 ? 7 ging het nog gelijk in de Sporthal Opperdam. Maar in het tweede deel van de eerste helft nam de geoliede Volendammer machine van trainer/coach Martijn Vlijm afstand. In de tweede helft namen de krachten van de emmenaren, met maar drie beschikbare wissels, steeds verder af.
Pals groep E&O heeft plaatsing voor de kruisfinale nog volledig in eigen hand. De emmenaren staan op de tweede plaats met twee punten voorsprong op naaste belager Aalsmeer. En laat die nou net zaterdag naar Emmen toekomen. In Emmen zijn ze vast en zeker de 26 – 24 nederlaag in de eerste wedstrijd in de kampioensgroep nog niet vergeten. Het wordt een echte vier punten wedstrijd zaterdagavond in de Ben Kwijt Arena in Emmen. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van het arbitrale duo van Dijk/Wijtenburg.