Pals groep E&O tegen rivaal Aalsmeer

Pals groep E&O tegen rivaal Aalsmeer Zaterdagavond zullen onze heren het in de "Ben Kwijt" Arena in Emmen op gaan nemen tegen aartsrivaal Aalsmeer. De mannen van Aalsmeer zijn de laatste tijd d? te kloppen ploeg en wisten in de nacompetitie al te winnen van de Limburg Lions en van titelkandidaat Volendam. In de reguliere competitie konden onze heren tweemaal niet winnen van Aalsmeer. In Aalsmeer werd met 31-27 verloren en in Emmen werd het 27-27. Onze heren zijn dus gewaarschuwd. Pals Groep E&O doet nog volop mee om een plek in de eindstrijd. Kom daarom zaterdagavond om 20.00 uur onze heren aanmoedigen in de "Ben Kwijt" Arena in Emmen. Onze jongens hebben de steun van de supporters hard nodig!

Huyser E&O komt 6 april weer in actie
Onze dames zullen woensdag 6 april weer in actie komen. Dan staat namelijk de handbalacademie als tegenstander op het programma. Onze dames kunnen de punten en de steun goed gebruiken. De vorige wedstrijd werd gemakkelijk door de Handbalacademie gewonnen. Maar onze dames zijn nu beter op elkaar ingespeeld en maken hier dus een goede kans. Er wordt om 19.30 uur gespeeld in Leek.

Dames B1 spelen beslissingswedstrijd tegen F.H.C.
Komende zaterdag is het moment van de waarheid voor de dames B1 van onze club. In Gieten zal de beslissingswedstrijd gespeeld worden, als onze meisjes hier winnen gaan ze een week later naar het veelbesproken Nederlands Kampioenschap in Amsterdam.
Daarnaast organiseren deze dames samen met andere teams op woensdag 30 maart een sponsorloop, met aansluitend een zeer laaggeprijsd all inclusive buffet, in de "Ben Kwijt" Arena. Iedereen is hier voor uitgenodigd! Tot woensdag 18.00 uur in de "Ben Kwijt" Arena.

Vrijdag 1 april is de E&O spooktocht.
Komende vrijdag wordt de spooktocht gehouden. Mensen kunnen zich nog steeds opgeven, tot en met 30 maart, bij Ep van der Heide (E.v.d.Heide15@kpnplanet.nl) of Jesper Arends (jesper93arends@hotmail.com). Het wordt een zeer gezellige en leuke avond waarin jong en oud veel kan beleven. Geef je dus snel op!

Dames B3 , C1 en D1 kampioen!
Afgelopen weekend was een zeer productief weekend voor onze club. In hetzelfde weekend werden 3 teams van E&O kampioen, de dames B3, C1 en D1 konden na afloop van hun kampioenswedstrijd gefeliciteerd worden. Alledrie de teams hebben het gehele jaar hard getraind om dit te bereiken en wij willen de dames via deze weg feliciteren.

Laatste competitiewedstrijden voor Pals Groep E&O 2 en Husyer E&O 2
Pals Groep E&O 2 speelt zaterdagavond in Reehorst de laatste wedstrijd van de competitie. Onze heren die het dit seizoen niet onverdienstelijk hebben gedaan staan momenteel op een gedeelde 4e plaats in de hoofdklasse. Huyser E&O 2 heeft nog steeds een kleine kans op het kampioenschap. Zondag wordt thuis gespeeld tegen het laaggeplaatste Cometas. Winnen onze dames dit met grote cijfers, dan moet koploper Hacol'90 verliezen en dan worden onze dames kampioen. Maar desondanks toch een compliment voor een goed seizoen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda