Pals groep E&O ? Tongeren (BEL)

EMMEN - Zaterdag maakt Pals groep E&O haar debuut in de BENELIGA. Dat gebeurt om 20.00 uur in een thuiswedstrijd tegen United HC Tongeren, de landskampioen en bekerwinnaar uit Belgi?. De BENELIGA is een toernooi tussen de top 4 van Belgi? en Nederland. Het Belgische Sasja werd het afgelopen seizoen winnaar van de eerste editie.

Deelnemende teams aan de tweede editie zijn: United HC Tongeren, Initia Hasselt, Bocholt en KV Sasja uit België. Vanuit Nederland nemen Kras Volendam, Fiqas Aalsmeer, Eurotech Bevo en Pals groep E&O deel aan het toernooi. Komend weekend is de eerste en tweede speelronde met zaterdag Pals groep E&O – United HC Tongeren. Zondag reizen de heren af naar Hasselt waar om 15.00 uur wordt aangetreden tegen de huidige nummer zes van de Belgische Ere divisie.

Zaterdag GRATIS toegang voor Seizoen- en Sponsorkaarthouders
Seizoen- en Sponsorkaarthouders hebben zaterdag op vertoon van hun kaart GRATIS toegang bij het duel tegen Tongeren.

Voorverkoop Pals groep E&O - United HC Tongeren
Vanwege de te verwachten drukte zijn de toegangskaarten ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:

6FOOT5/COACH, Hoofdstraat 55, Emmen
Schuur Feestartikelen, Hoofdstraat 107, Emmen
Bouds Inn, Oosterdiep W.Z. 5, Emmer-Compascuum
Zantingh Tweewielers, Vaart N.Z. 7, Nieuw-Amsterdam

Volwassenen: € 7,-
Jeugd/65+: € 3,50

Opening Multifunctioneel Sportveld Rietlanden
Afgelopen zaterdag werd met een uitgebreid sport-, spel- en muziekaanbod het Multifunctionele Sportveld officieel en feestelijk geopend. De naam van het veld heet “The Playground”. Deze is bedacht door de jongeren zelf. Het veld bestaat uit een uitgebreide voorziening van sport- en spelvoorzieningen voor alle jongeren (en dat zijn er nogal wat) van deze grote wijk. De dames van Huyser E&O waren deze middag aanwezig om een handbalclinic te geven.

Zaterdag 3 oktober open dag Lampe Therapie
Onlang vierde Lampe Therapie haar 1-jarig jubileum op de nieuwe locatie aan het Ullevi 7 op het Businesspark Meerdijk in Emmen. Een mooie gelegenheid om de bewoners van Emmen en Omstreken eens nader te laten kennismaken met Lampe Therapie. Daarom is er op zaterdag 3 oktober van 10.00 – 16.00 uur een open dag.

Lampe Therapie is gespecialiseerd in fysiotherapie, energetische therapie, arbeidstherapie en kinderfysiotherapie, maar daarnaast is de praktijk o.a. ook gespecialiseerd in (top)sportrevalidatie, shockwave therapie, echografie, cardioscan en powerplate. Nieuw binnen de praktijk is de Vegacheck/Vega-Sportcheck en het Topjump-systeem. Op de open dag zijn er o.a. demonstraties van:

?œ Shockwave
?œ Vegacheck
?œ Topjump-systeem
?œ Cardioscan

Daarnaast presenteert Lampe Therapie op deze open dag om 11.00 uur een voor Nederland uniek nieuwe initiatief.

Onder de bezoekers van de open dag verloot Lampe Therapie, in samenwerking met VakantieXperts, 2 helikoptervluchten. De gelukkige winnaars kiezen direct na het winnen van de prijs het luchtruim.

Kom ook naar de open dag van Lampe Therapie op zaterdag 3 oktober van 10.00 – 16.00 uur

Kijk ook eens op http://www.lampetherapie.nl/ 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda