Pals groep E&O werkt aan doelsaldo tegen Hellas

EMMEN - Een wedstrijd die nooit een wedstrijd is geweest. Zo kan de ontmoeting tussen Pals groep E&O en Hellas wellicht het best worden omschreven. E&O, de nummer 2 van de ranglijst, nam het zondagmiddag thuis op tegen de nummer 8 Hellas. E&O begon sterk aan de wedstrijd en nam een 4?0 voorsprong voordat Hellas in de 6e minuut iets terug kon doen. Echter toen was het kwaad al geschied voor de ploeg van trainer Nico Stet. Die nam bij een 7?3 stand in de 11e minuut nog wel een time out maar het was vechten tegen de bierkaai.

E&O liep steeds verder weg en in de 21ste minuut bracht Sonni de Jonge het verschil op 10 punten, 14 4. Trainer Arthur Langedijk van E&O wisselde vervolgens zijn complete basis. Dat vergde even wat aanpassing waardoor Hellas terug kon komen tot 14–7. Maar E&O pakte de draad vervolgens weer op en bepaalde de ruststand op 18–10.

Ook in de tweede helft stoomde E&O rustig door met een stand van 25–11 na 5 minuten spelen. Hellas verdiend een compliment dat het niet echt bij de pakken ging neerzitten. Ook al was de wedstrijd al lang gespeeld. E&O wint uiteindelijk met 40–21. Een goed resultaat dat vertrouwen moet geven voor de eerstvolgende wedstrijd aanstaande zaterdag uit tegen HARO in Rotterdam.