Pals Groep E&O wint na zinderende derby van Hurry Up

ZWARTEMEER - De mannen van Pals Groep E&O hebben afgelopen zaterdag in de slotminuten van de wedstrijd de winst meegenomen uit Zwartemeer. Na een sterk begin van Pals Groep E&O waarin onze heren een voorsprong van 2-7 pakten, kwam Hurry Up sterk terug in de wedstrijd. Dit resulteerde in een 9-10 ruststand. In de tweede helft begon Pals Groep E&O weer sterk en liep uit naar een 11-15 voorsprong. Maar Hurry Up kwam weer terug en zelfs even op een voorsprong bij 17-16. In de laatste minuut werd de overwinning binnengesleept door Pals Groep E&O. Na deze geweldige teamprestatie hebben onze heren zich op een tweede plaats genesteld in de play offs. Komende zaterdag staat de belangrijke wedstrijd tegen Aalsmeer op het programma.