Pals groep E&O zet HARO simpel op zij

EMMEN - Tot de zesde minuut van de wedstrijd, bij een 2 ? 2 stand, mocht HARO in Emmen tegen Pals groep E&O hopen op een goed resultaat. Vervolgens wat het over en uit voor de Rotterdamers. De Emmenaren liepen in de eigen Ben Kwijt Arena vervolgens uit naar een 9 ? 2 voorsprong. Tot aan de rust speelde E&O haar spelletje en HARO was niet bij machte om daar ook maar iets tegen te doen. De rust werd bereikt met een 15 ? 9 voorsprong voor Pals groep E&O.
In de tweede helft deed E&O er nog een tandje bij met als gevolg na zes minuten spelen een verschil op tien punten, 21 – 11. Van een wedstrijd was toen al geen sprake meer. E&O was heer en meester en vooral Erik Huizing, Leon van Schie en Remco Hagen konden heerlijk werken aan hun doelpunten gemiddelde. Met een eindscore van 37 – 23 deed E&O wat er van haar verwacht mocht worden, winnen.

De ploeg van trainer Peter Portengen liet zien dat het na de zware uitwedstrijd tegen Volendam goed bij de les was. Overigens is E&O niet schade vrij uit het doordeweekse duel gekomen. Elgar Feddema was niet fit en keek de gehele wedstrijd vanaf de tribune toe. Keeper Johan Bos haakte in de warming up af met een enkel blessure en kon zijn collega Feddema gezelschap gaan houden. Op het laatste moment werd Maikel Takken, keeper van het tweede team, opgeroepen.

Pals groep E&O – HARO Rotterdam 37 – 23 (15 – 9)
Scores Pals groep E&O: Erik Huizing 10, Remco Hagen 9, Leon van Schie 8, Joeri Verjans 5, Roelof Smeenge 3, Iso Sluijters 1 en Jan Gerald Mulder 1. (zie ook fotoboek)