Vanavond handbalkraker Kremer / Hurry-Up - E&O

ZWARTEMEER ? Kop d?r veur drann. Meer dan ooit zullen de handballers van Kremer Hurry Up hun geuzenleus in de praktijk moeten brengen, willen ze ook de derde burentwist met Pals groep E & O in winst omzetten, ondanks de winst in beide voorgaande duels. Bij het eerste weerzien in Zwartemeer liet Hurry Up E & O zelfs alle hoeken van de Eendracht zien. Het werd toen 30-19.

Niets wijst er echter op dat de Zwartemeerders zaterdag (aanvang 20.30 uur) in eigen huis opnieuw tot zulk stuntwerk in staat zijn. Nu het er om draait heeft Hurry Up de wind alleen maar tegen, terwijl E & O in topvorm is. Rik Philips, Nick Masmeijer en doelman Guido Rink sukkelen met blessures, Arnold Postema moet werken bij de brandweer en de club heeft gebroken met Robin Vendeloo. |

Uitgerekend nu het seizoen in een beslissend stadium in aangeland, dreigen de personele problemen Hurry Up te machtig te worden. Rik Philips en Guido Rink speelden in het vorige duel met E & O in Emmen cruciale rollen in de totstandkoming van de 27-25 zege. Rink tobt al maanden met gewrichtsklachten en Rick Philips heeft last van zijn knie.

Radio en TV aanwezig
RTV Emmen zal vanavond ook weer aanwezig zijn voor een live verslag van de wedstrijd en de sfeerimpressies en iu nterviews rondom de wedstrijd. Ook Studio Sport is aanwezig en de samenvatting van het duel wordt vanavond tussen half elf en elf uur uitgezonden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda