Weer winst voor dames Mannak/Hurry Up

ZWARTEMEER - De handbaldames van Mannak/Hurry Up hebben ook hun derde wedstrijd gewonnen. In Deurningen werd ruim met 19-29 van BWO. Daarmee is de formatie uit Zwartemeer nog zonder puntverlies. Net als Hurry Up had ook BWO de eerste twee duels winnend afgesloten, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Hurry-Up startte wat nerveus aan de wedstrijd, met als gevolg dat BWO een voorsprong nam. Na 10 minuten stond het 5-3 voor de Twentse ploeg.
Na wat omzettingen in de dekking hervond Hurry-Up zich. De achterstand werd omgezet in een 5-7 voorsprong. Vervolgens werd er tot aan de pauze om en om gescoord. De ruststand was 12-13 in het voordeel van Hurry Up.
Hurry Up kwam zeer goed uit de kleedkamer. Via een goed sluitende dekking, met daarin een hoofdrol voor Rianne Suelmann, werd de voorsprong langzaam verder uitgebouwd. Na tien minuten in de tweede helft stond het 15-19 voor de ploeg uit Zwartemeer.

Mede door de aanvallend uitblinkende Betsie Hoogenberg, liepen de gasten steeds verder weg. Via 17-23 werd er uiteindelijk ruim met 19-29 gewonnen.

Scores Hurry Up: Betsie Hoogenberg 8x , Mariska Fuhler 7x , Marieke Bruinsma 5x , Milou Weinands 3x , Rianne Suelmann en Karin Suelmann, elk 2x , Saskia Lambers en Heleen Gustin, elk 1x.  Hurry Up speelt de volgende thuiswedstrijd op zaterdag 7 november. Het duel begint om 20.15 uur.