Zaterdag = Handbaldag is sporthal Angelslo te Emmen

Komende zaterdag (1 oktober) staat er weer een dubbelspel op het programma in de Sporthal Angelslo. De dames van Kwebbel E&O spelen om 19.00 uur tegen de onttroonde landskampioen Succes Schoonmaak VOC. De heren nemen het vervolgens om 21.00 uur op tegen Eurotech Bevo.

Kwebbel E&O – Succes Schoonmaak VOC,19.00 uur
Op tegenstander VOC uit Amsterdam stond in de periode 2007 t/m 2010, met 3 landstitels en 2 keer winst in de beker, geen maat. Afgelopen seizoen nam Dalfsen met het kampioenschap in de eredivisie de hegemonie over in het dames handbal. Zover zijn de dames van E&O nog niet. Maar in voor een stunt tegen VOC zijn ze zeker. 


Danniek Berends 

Pals groep E&O – Eurotech Bevo, 21.00 uur
Met 3 punten uit 2 wedstrijden presteren de heren van Pals groep E&O naar behoren. Verliezen in de openingswedstrijd tegen Volendam . De winst tegen Swift was een must. Gelijkspelen tegen de Lions was vooraf misschien een wens. Maar gezien het wedstrijdverloop (E&O stond maar één keer in het duel op achterstand)was het een punt te weinig. Zaterdag komt Bevo op bezoek. De ploeg uit Panningen ontbrak het afgelopen seizoen in de kampioenspoule. Dat wil het geen tweede keer laten gebeuren. Daarom hebben de Limburgers zich goed versterkt. Alleen bij winst blijven de heren in het spoor wat moet leiden naar de kampioenspoule. De opdracht is duidelijk.


Trainer/coach Arthur Langedijk

Nieuwe sponsoren
E&O heet de volgende nieuwe sponsoren van harte welkom bij de club: Centrum Quadraat Den Haag, Grandcafé en restaurant Markant Emmen, Grandcafé en restaurant In de goede Luim Emmen, Taxi Blue Cab Emmen. Bedankt voor de support en we hopen jullie vaak te mogen begroeten bij de wedstrijden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda