Wederom zware nederlaag voor Heren Bedrocks

EMMEN - Zondag 19 april stonden de heren van Bedrocks Emmen tegenover The Blokes in Veendam Na de nederlaag van vorige week, waren de Emmenaren op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Bedrocks begon goed aan slag, met een aantal goede honkslagen brachten zij 5 man over de thuisplaat.


Marijn Mast begon voor Emmen op de heuvel met Bart-Jan van der Toom als catcher. Mast begon sterk en de Veendammers wisten maar 3 punten te scoren, tussenstand na de eerste inning 3-5 voor Emmen. Het leek een mooie en spannende wedstrijd te worden, maar naarmate de wedstrijd vorderde kregen de Groningers steeds meer vat op de werper van Emmen. Met een aantal goede honkslagen en wat veldfouten van de Bedrocks liepen de Blokes verder uit en brachten zo een totaal van 26 punten over de thuisplaat. Emmen wisten nog 2 punten te maken, maar het kwaad was al geschied en zo verloren de Emmenaren ook hun 2e wedstrijd, eindstand 26-7. Volgende week hebben de heren een honkbalvrij weekend.

Junioren 1

De junioren 1 van Bedrocks hebben afgelopen zaterdag met 13-5 gewonnen van de junioren van Blue Hawks Zwolle. Zwolle begon prima met een 2-0 voorsprong. Na twee inningen was de stand 3-2. Vervolgens breidde Bedrocks langzaam de voorsprong uit van 6-3 naar 10-3 en vervolgens 13-3.


In de laatste inning scoorde Zwolle nog twee keer. Hoogtepunten waren de prima pitching van Scott Schulting....

..... en Ruben van Wieren en een prachtig dubbelspel via catcher Savan Boer. Aanstaande Zaterdag komt mede koploper Caribe uit Groningen op bezoek.

Junioren 2

In Groningen speelde zaterdag het nog zeer jonge junioren 2 team van de Bedrocks in Groningen tegen Caribe. Het pitchen ging de Emmenaren niet goed af waardoor de Groningers van meet af aan op voorsprong kwamen. De slagbeurten waren van beide teams waren gelijkwaardig, maar toch kon Bedrocks de wedstrijd niet naar zich toe te trekken, ondanks mooi veldwerk wat ze lieten zien. Ondanks het verlies met 16-4 bleef de sfeer goed en zien de spelers uit naar de volgende thuiswedstrijd tegen Leek.

Pupillen
De Bedrocks-pupillen traden zaterdagochtend op de Meerdijk aan tegen de Knights uit Leek. Met een heerlijk zonnetje op het veld en veel publiek, werd het een spectaculaire wedstrijd. De Knights, die hun eerste wedstrijd van dit seizoen speelden, wisten al in de eerste inning een 0-2 voorsprong te pakken, maar de Bedrocks gingen vervolgens stevig in de aanval. Met punten door Lisanne Mol, Thimo Czudar en een prachtige homerun door Alex Uiterwijk Winkel inclusief sliding over de thuisplaat wist Bedrocks stevig terug te knokken, maar werd de wedstrijd uiteindelijk met 3-4 verloren.

Aspiranten
De aspiranten van Bedrocks hebben zaterdag op eenvoudige wijze het 2e team van Pioneers uit Assen verslagen. Op de Meerdijk had Pitcher Jeroen Koopman in 2 innings slechts 27 ballen nodig om 5 slagmensen met 3-slag uit te gooien. Een vangbal van Remco van Oenen zorgde ervoor dat ook de laatste slagman uit ging zodat er niemand van Pioneers het eerste honk bereikte. In honkbaltermen heet dat een perfect game. Een prima resultaat voor Koopman die zich ontpopt als een belangrijke speler in het team. De werpers van Assen hadden in totaal 155 ballen nodig om 2 innings te voltooien. Dankzij 18 keer 4 wijd en 8 honkslagen wisten de Bedrockers de eindstand op 22-0 te zetten.

Programma: zaterdag; 11.00 Junioren 2 – Knights en Aspiranten – Caribe (dubbel) 14.30 Junioren 1- CaribeFoto’s Bert Springer en Wim Koopman.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda