Jeugd Bedrocks weer goed.

Aspiranten De Bedrocks aspiranten moesten het zaterdag thuis opnemen tegen hekkensluiter WHSC . In de eerste inning kwamen de Winschoters door wat slordigheden aan Emmer kant op 0-2.

Dat werd in de gelijkmakende slagbeurt ruimschoots goedgemaakt door het aanvallende Emmen met 10 punten. In de tweede inning bleven de spelers uit Winschoten puntloos, en Bedrocks deed nog wat zout in de wonden door onder andere een homerun van Robin Brandjes. Rik Bekman had er ook bijna eentje geslagen maar werd kort voor de thuisplaat alsnog uitgetikt. In de derde inning scoorde de tegenstander nog 2 keer waarna Emmen niet meer aan slag hoefde vanwege de stand 19-4. Donderdag avond moeten de Emmenaren naar Winschoten voor de return.


Pupillen

2e Pinksterdag speelden de pupillen van Bedrocks op de Meerdijk tegen de ongeslagen koploper Caribe uit Groningen. Onder uitstekende leiding van scheidsrechter Savan Boer ging de strijd gelijk op en na 2 inningen was de stand 1- 2 door een mooi punt van Darien Vinke en een geweldige aangooi van Catcher Dainyel Rooi op het 2e honk wat resulteerde in een prachtige nul.

In de 3e inning wist Caribe slechts 1 puntje te scoren en kwamen de Emmenaren aanvallend op dreef met 3 punten o.a. door een homerun van Thimo Czudar en een geweldige 3 honkslag van Alex Uiterwijk-Winkel die helaas op de thuisplaat net uit ging. In de 4e inning wist Caribe 2 punten te scoren waardoor het 4-6 werd. De 5e inning verliep snel en puntloos. In de 6e inning wisten de Bedrocks door goed slagwerk de stand in deze thriller toch nog gelijk te brengen op 6 – 6.


Junioren


Bedrocks junioren 2 speelde ook Pinkstermaandag tegen Blue Hawks uit Zwolle. Beide teams lieten zowel aanvallend als verdedigend met Melvin Pijpker op de heuvel en Davey Paulussen achter de plaat goed honkbal zien. Mede door een mooie vangbal van midvelder Robin Brandjes, maakten de Zwollenaren in de 1e inning maar 2 punten, waar Bedrocks er 5 maakten. Met een 10-4 stand begin 4e inning kwam Daan v/d Wal voor Bedrocks op de heuvel die weer vervangen werd door Melvin Brandjes waarna Bedrocks nog een punt kon toevoegen. In de laatste inning kwam Blue Hawks dichter bij, maar de 11-7 overwinning voor Bedrocks was een feit.


Programma Meerdijk; Donderdag 19.30 recreanten-WHSC, Zaterdag noordelijke bekerkampioenschappen pupillen, `Zondag 14.00 Bedrocks junioren 1 – Bedrocks junioren 2.

(foto’s pupillen en aspiranten Wim Koopman, Teamfoto junioren Flora Paulussen.)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda