Laatste wedstrijd Alex ten Hoor bij Bedrocks.

EMMEN - Zondagmiddag speelde Alex ten Hoor op de Meerdijk zijn laatste wedstrijd met de Bedrocks heren tegen Caribe 2 uit Groningen. Ten Hoor, opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee heeft van zijn werkgever tijdelijk verlof gekregen en gaat een half jaar op reis naar Bali, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Amerika.


Dat is een flinke aderlating voor het team van coach Marco Mast dat dit seizoen door het vertrek van spelers, blessures en pitcherproblemen forse nederlagen kent. Ten Hoor die als pupil bij Bedrocks begon, stond bekend vanwege zijn inzet en spectaculaire slidingen. Ook voor de club was Alex, die er 17 jaar speelde, van groot belang. Naast de vele veldposities die hij speelde heeft hij zich door het geven van trainingen, clinics, scheidsrechters en scorecursussen zeer verdienstelijk gemaakt.

De wedstrijd ging van start met Ferando Acevedo op de heuvel die het slaggeweld van Caribe redelijk kon beteugelen zodat het na 5 innigs 2-5 stond. Wegens schouderproblemen werd Acevedo echter vervangen door Alex ten Hoor en vervolgens door nieuwkomer Simon Welter. Door de zwakkere Emmer pitching wist Caribe nog 12 punten te maken en werd de wedstrijd eind 7e inning afgesloten door de goed leidende scheidsrechter Erik Vos.

Honkslagen waren er aan Bedrocks kant door Bram Nijhof (3), een 2-honkslag voor Arjan Koreman en Simon Welter, Alex ten Hoor (1), Roeland v d Toom (2), Harrie van Vondel (1) en Benjamin Houthuyzen. De pupillen van de week Stijn van der Knaap en Max Reinders die de eerste bal gooiden kregen na afloop de door spelers gesigneerde ballen mee.

Hoofddorp
Een 2-tal teams met door Cluster Noord van de KNBSB geselecteerde jeugdspelers, waaronder een flink aantal Bedrockers deden in Hoofddorp mee aan de Little League Nederland. De categorie Seniors wisten beslag te legen op een uitstekende 3e plaats. Bijzonder van dat Bedrocker Luc van Brero die al eerder in Emmen de bal over de hekken wist te slaan, dit ook op het fraaie nieuwe veld van Hoofddorp Pioneers wist de te doen. Een mooie prestatie van de Bedrocks junior speler.

Programma Meerdijk: Donderdag 19-30 Recreanten – Drachten, Vrijdag 19.00 Aspiranten- Drachten/White Cats, Zaterdag 11.00 Junioren 2-Caribe, Zondag 14.00 Heren-Blokes.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda