Junioren 1 Bedrocks Kampioen.

EMMEN - Het eerste juniorenteam van Bedrocks speelde zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen hekkensluiter The Pioneers uit Assen. Het op en top gemotiveerde Emmer team liet er geen gras over groeien en won het eerste duel onder leiding van scheidsrechter Gert Moorman met 23-0, waarmee het kampioenschap al werd zeker gesteld.

De laatste wedstrijd werd 3-13 in het voordeel van Bedrocks. De afsluiting van een mooi en goed seizoen met 16 overwinningen en slechts 2 nederlagen en een gemiddelde van 18 runs voor en 5 tegen per wedstrijd. Het runsaldo van 235 tegenover 54 van de nummer 2 Caribe spreekt boekdelen. Na afloop werden de honkballers en coach Dick Reyneveld door het Bedrocks bestuur met bloemen in het zonnetje gezet.

Junioren 2.

De laatste wedstrijd van het seizoen 2015 voor de Bedrocks junioren 2 werd gespeeld in Groningen tegen de nummer 2 Caribe. Na Bedrocks 1e slagbeurt stond het 0-3. Melvin Pijpker, voor Bedrocks op de heuvel had een wat moeizame start en Caribe kon gelijk maken.


De 2e inning ging ook nog redelijk gelijk op en bracht de tussenstand op 5 – 6. De derde inning was duidelijk voor Caribe. Zowel Davey Paulussen als Melvin Brandjes op de heuvel voor de Bedrocks hadden moeite met het vinden van de slagzone zodat Caribe behoorlijk kon uitlopen. De 3e nul voor Caribe werd gemaakt door een prachtige vangbal van rechtsvelder Yorben Rooi, stand 14-6.

Ook de 4e inning werd gedomineerd door Caribe en liep verder uit naar 21-7 eindstand. Met een zeer krappe bezetting en allemaal 1e jaars junior spelers heeft het junioren 2 team van de Bedrocks met de coaches Naida de Beuse en Robin Paulussen een uitstekend seizoen gedraaid, door zich als 4e te plaatsen van de 8 teams die mee deden in de competitie.

Einde

Daarmee is het honkbalseizoen voor Bedrocks ten einde en zullen in november de zaaltrainingen beginnen.

(Foto's Bert Sprenger)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda