Bedrocks heren, verloren maar niet verslagen.

VEENDAM - Het herenteam van Bedrocks Emmen vertrok zondagmiddag naar Veendam voor de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper The Blokes. Het door blessures geplaagde team van Marco Mast dat voorlaatste in de 3e klasse staat, maar immer goed gemutst voelde mogelijk een flinke nederlaag opkomen maar gaf daar weinig blijk van.

Met Marijn Mast op de heuvel en Bart–Jan van de Toom achter de plaat gingen de Emmenaren goed van start. De sterke Veendammer slagploeg kreeg weinig greep op de pitches van Mast of de ballen kwamen ver en hoog van de knuppel, alwaar de outfielders Harry van Vondel, Arjan Koreman en Erik Tobben ze gretig in ontvangst namen. Na de eerste 2 puntloze snelle inningen namen de Emmenaren in de 3e inning zelfs een 0-2 voorsprong. In de 4e inning wisten de Blokes dit met 3 runs te pareren en in de 5e inning was de stand 6-2. Werper Mast werd aan Emmer kant vervangen door de jonge, maar eveneens uitstekend pitchende Melvin Brandjes. De Veendammers kwamen niet meer tot scoren en Bedrocker Benjamin Houthuyzen wist in de 9e inning het derde en laatste punt voor Emmen te scoren. Met de 6-3 eindstand in een sportieve wedstrijd konden de Bedrocks mannen met geheven hoofd huiswaarts keren. Honkslagen aan Emmer kant werden gemaakt door Bart-Jan van der Toom, Michel Kraayenveld, Melvin Brandjes, Erik Tobben en 2 keer door Benjamin Houthuyzen.

Foto’s Bert Springer














Programma Meerdijk: Woensdag 19.30 Heren – The Knights, Donderdag 19.30 Recreanten – Drachten Diamonds, Zaterdag Pupillen – WHSC, Zondag 14.00 Heren – Eagles.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda