Bedrocks missen dubbelslag.

EMMEN/HENGELO - Woensdagavond speelden de Emmer heren honkballers op de Meerdijk tegen hekkensluiter The Knights uit Emmen.

Enigszins moeizaam werd de 12-8 overwinning geboekt. Met deze winst op zak vertrokken de Emmenaren zondag naar Hengelo om het daar op te nemen tegen de subtopper Giants/HTH combinatie. Het krappe team kreeg aanvulling van de junioren Luc van Brero (midveld) en Scott Schulting (1e honk en pitching). De Bedrockers met startend werper Kevin Vording en catcher Simon Welter gingen goed van start met honkslagen door beide junioren en Bart-Jan van der Toom was de stand na de 1e inning 1-2.

In de 4e inning tikte Schulting met een verreklap in het rechtsveld nog eens een 3-honkslag aan en werd de stand 6-8 voor de Bedrocks. Met onder meer een 2-honkslag van Welter stond het na 5 inningen zelfs 6-10. Maar in de 7e inning maakten een aantal Emmer veldfouten een einde aan de Bedrocks voorsprong en kwam Giants met 15-12 langszij. De laatste inning mocht Bedrocks niet meer baten en moest men de 16-13 winst aan Giants laten.Zondag spelem de heren thuis tegen Eagles Deventer, aanvang 14.00 uur.








Foto: Bedrocks Heren
(foto Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda