Bedrocks mannen luiden zomerstop in met verlies.

EMMEN - Net als afgelopen weekend ontvingen de heren honkballers koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Nadat de pupillen Maikel Bonkestoter en Vincent Ester de eerste ballen hadden gegooid ging Bedrocks met junior Scott Schulting op de heuvel goed van start en nam de leiding met 1-0 in de eerste en 2-3 in de 2e inning.


De Stars zetten een tandje bij en kwamen op een 3-7 voorsprong. Bedrocks toonde veerkracht en kwam in de 4e inning met 7-7 op gelijke hoogte. Een stand die gehandhaafd bleef tot en met de 6e inning.


Nadat een Stars speler door scheidsrechter Devi Seijkens van het veld werd gestuurd wegens heftig protesteren tegen een scheidsrechterlijke beslissing, was Bedrocks wat van slag en kwamen de Stars tot 10-14 in de voorlaatste inning.


In de laatste inning brachten de Friezen een ietwat geflatteerde 10-20 op de teller. Tijdens de wedstrijd werd Bedrocks slagman Erik Tobben door een bal van de Stars werper op zijn helm geraakt, wat hem een in ieder geval een hersenschudding en een nacht observatie in het Scheper ziekenhuis opleverde. Beste Emmer slagman was Arjan Koreman. De wedstrijd luide ook de zomerstop tot het eerste weekend van september in.

Foto’s Bert Springer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda