Heren Bedrocks onderuit in Leek.

LEEK - De Emmer honkballers moesten zondag al om 11.00 in Leek spelen en wellicht was dat te vroeg voor de Bedrocks mannen die gewend zijn in de middag te spelen. In de laatste inning stonden de Emmenaren nog op een comfortabele 12-8 voorsprong maar lieten zich in de gelijkmakende slagbeurt door veel verdedigingsfouten alsnog aftroeven door de Leeksters met 13-12. Volgens coach Marco Mast wordt het nog lastig de 3e plaats in de competitie te handhaven.


Aspiranten
Aspiranten Bedrocks spelen hun beste wedstrijd van het seizoen. De aspiranten van Bedrocks speelden zondag op de thuisbasis tegen het Groninger Caribe. De eerste inning beloofde meteen al veel goeds.

Caribe werd op één punt gehouden, vooral door sterke pitching en catching van Myrthe Jonkman.......|

en Alex Uiterwijk Winkel. Diezelfde inning nam Bedrocks een terechte voorsprong door goed slagwerk, 5 - 1. Daarna kreeg Bedrocks het even wat moeilijker, want langzaam maar zeker wist Caribe de wedstrijd naar zijn hand te zetten. Zij kwamen zelfs op een 5 - 6 voorsprong. Maar toen moest het mooiste nog komen.

Meerdere innings werden volledig op nul gehouden, zowel door goede pitching van Thimo Chzudar, als ook door fantastisch veldwerk met als hoogtepunt een perfecte insluiting van het 2e naar het 3e honk waar niet minder dan 7 worpen aan te pas kwamen! Hier zagen we er deze wedstrijd meerdere van. In de vierde inning had Bedrocks de mogelijkheid om de voorsprong te pakken, maar wederom werd er niet gescoord. In de afsluitende 5e inning kwam al het goede boven bij de spelers van Bedrocks. Caribe werd op nul gehouden en in de gelijkmakende slagbeurt trok Bedrocks de winst naar zich toe. Mooi moment was ook de honkslag van Hendri Hadders, die zijn eerste wedstrijd speelde.

Dank gaat uit naar Stein Rietema, die wederom bij de aspiranten wilde invallen.
Programma Meerdijk; Zaterdag 10:00 Pupillen – Giants Hengelo, 11:00 Junioren 2 – Drachten Diamonds.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda