Ondanks verlies vertrouwen weer terug bij Bedrocks Heren 1

EMMEN - Zondag mochten de Bedrocks Heren 1 weer op pad, ditmaal naar Leusden, waar The Red Caps de tegenstanders waren. De Emmenaren hadden een vliegende start door in de 1e inning direct 4 punten te maken. De sfeer zat er direct goed in en voor het eerst in het seizoen begonnen de Bedrockers een wedstrijd met een voorsprong. Het veldwerk zag er verzorgd uit en veel slagmannen werden uit gemaakt.


Startend werper Kevin Vording deed het uitstekend en in de 5e inning werd hij vervangen door Marijn Krol(foto).
Tot dan was de stand nog 9-6 voor de Heren uit Leusden. Halverwege de wedstrijd hadden de Bedrocks nog het gevoel misschien wel de eerste punten van het seizoen te pakken.

Echter door blessureleed van de andere 2 vaste pitchers kwamen de wat minder geoefende Marijn Krol en later Arjan Koreman (foto)op de werpheuvel. Voor Arjan Koreman betekende dit zijn debuut als pitcher in de 2e klasse. Beide mannen hadden wat moeite de bal in de slagzone te krijgen. Maar onaardig deden ze het niet. De slagmannen van de Red Caps liepen daardoor wel uit, wat leidde tot een 20-9 winst voor de

Leusdenaren

Positief gestemd over het veldwerk en slagwerk ging de Bedrocks weer huiswaarts. Beste slagman aan Emmer zijde was Ruben van Wieren (foto) met 3 hits. Memorabel moment was de inside-the-park homerun van Arjan Koreman die voor 3 punten zorgde. Deze actie zou wel eens tot de mooiste actie van het seizoen kunnen worden bestempeld voor de Emmenaren.

Heren 2 rukt op naar3e plaats
Eerder die zondag speelde het 2e team op de Meerdijk tegen de Caps uit Hoogeveen. Er moest gewonnen worden om de derde plaats in de vierde klasse te halen. Het begon in ieder geval met gelijke tred. Werper Davey Paulussen stond de hele wedstrijd op de heuvel. Veel alternatieven had coach Erik Eilering niet bij afwezigheid van een groot aantal spelers. De brede selectie liet het gelukkig toe. Sterk veld- en slagwerk bracht Emmen na 3 inningen op een 7-5 voorsprong. De vierde inning was een uitzondering met een aantal verdedigingsfouten waardoor de Hoogeveners lanszij konden komen. De vijfde inning was verdedigend erg sterk.

Een prachtige fieldactie van derde honkman Devi Seijkens(foto) liet zien hoe sterk het team kan zijn. Aan slag produceerde het Emmer team nog 5 punten, eindstand 12-7. Met nog twee wedstrijden te gaan lijkt de jacht op de definitieve derde plek een goede kans van slagen voor de Bedrockers.

(Foto’s Bert Springer)
Programma Meerdijk; Zaterdag 11.00 Pupillen Blue Hawks Zwolle, 14.30 Junioren – Drachten Diamonds.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda