13 april 2013: Bedrocks 1- N.Stars:

EMMEN - Het 2e treffen tussen Bedrocks 1 en de N.Stars uit Leeuwarden werd zaterdag thuis op het softbalveld van de Bedrocks gespeeld. Beide teams gingen gelijk op, Bedrocks pitcher Hester Beekman gooide een prima wedstrijd waarin zij tot 8x toe een speler van Leeuwarden met een strike out naar de dug out stuurde. De Stars sprokkelden de puntjes bij elkaar door wat fouten in de verdediging van Emmen. Een prachtige honkslag van Harri?t Mol en Zo? Kleef zorgden er in de 3e inning nog voor dat de Emmer dames een kleine inhaalslag konden maken, echter het bleek niet voldoende: 6-9 in het voordeel van de Stars.

Blue Devils/CAPS Bedrocks 2:
Deze wedstrijd werd zondagmiddaggespeeld op het veld van de Blue Devils/CAPS combinatie in Meppel. Daar waar er vorig weekend nog moeizaam werd gewonnen met 3-0 door de Bedrocks, liep het dit keer een stuk soepeler bij de dames van de Bedrocks. Gelijk in de 1e slagbeurt voor Emmen sloeg pitcher Bich Dinh een honkslag in het linker buitenveld, Shirley van Gelden een tweehonkslag in het linker buitenveld en Anniek Lassche een infield hit, waarmee ze van Gelden over de thuisplaat bracht en zelf werd zij binnengeslagen door Mariska Savenije. In de gelijkmakende slagbeurt werden er 3 dames van Meppel op rij naar de dug out gestuurd.

In de 2e slagbeurt voor Emmen sloeg eerste honkvrouw Irma Seijkens een ‘inside the park’ homerun, wat de stand 3-0 op bracht. De verdediging van Emmen stond weer als een huis en hoefde enkel 1 puntje toe te staan aan de Blue Devils/CAPS combinatie. De pitcher van Meppel kwam in de problemen door het gooien van een aantal keren 4 wijd achter elkaar, waardoor de puntjes voor Emmen langzaam binnenliepen, maar ook een pitcherwissel aan de kant van Meppel mocht niet meer baten, eindstand 12-1 in het voordeel van de Bedrocks. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda