Bedrocks 100 leden.

EMMEN - Afgelopen zaterdag heeft voorzitter Wim Boonstra van Soft en Honkbalvereniging Bedrocks het 100e lid Kilian Folkerstma voorzien van een prachtige Bedrocks honkbaljas. De in 1981 opgerichte club heeft voor het eerst in zijn bestaan 100 leden. .


Bedrocks 1 werd kampioen van de 4e klasse.

Kilian die voorlopig in het pupillenteam van Bedrocks gaat spelen ontving onder het toeziend oog van zijn nieuwe teamgenoten en de coach Bennie Mol en Irma Seykens ook nog een clubpet en een honkbalhandschoen.
Helaas verloor het team zaterdag op eigen grond wel van Pioneers uit Assen, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat de Emmer puppillen nog kampioen worden

Zondagmorgen ontving Bedrocks 2 , het 2e honkbalteam van WHSC uit Winschoten. |
Ondanks het feit dat de senioren honkbalsport veelal wordt beoefend door heren, werd door krapte in het Emmer team softbalster Kelly Hartman ingezet op het derde honk.  In een attractieve wedstrijd werd ondanks de inzet van Hartman, die ook nog een honkslag produceerde met 5-8 verloren

Zondagmiddag werd op de meerdijk door het eerste herenteam van Bedrocks, de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. Het eerste team van WHSC was te gast en ondanks het feit dan Bedrocks reeds kampioen is, werd er een puike pot honkbal neer gezet.
Opmerkelijk was de Jos Meijer, speler van het tweede Bedrocks team zo sportief was om aan de kant van WHSC mee te spelen om zodoende het Winschoter team te completeren.


Aan Emmer kant werd een drie honkslag werd genoteerd voor Fernando Acevedo en Bart Jan v/d Toom. Zowel Franklin Rodriguez Gonzalez alsmede Pim Springer sloegen een technische homerun, voor beide mannen ook een unieke prestatie op het Emmer veld.


De wedstrijd onder goede leiding van de scheidsrechters Erik Eilering de Kelly Hartman eindigde in een 16-2 overwinning voor de Emmer honkballers.
Na de wedstrijd werd de enige man die zich na de wedstrijd nooit douchet, coach Ralph Seykens door zijn spelers op het veld gedoucht met koud water.Naderhand werden de spelers en coach door het bestuur in het zonnetje gezet zodat Seykens ook weer op temperatuur kon komen.

Op zijn beurt werden door coach Ralph Seykens een aantal spelers benoemd als:
Beste pitcher: Jop Strick
Beste slagman: Martijn Timmerman  
Beste veldspeler: Danny Dijkstra
Hoogste slaggemiddelde: Fernando Acevedo
Meeste binnen geslagen punten: Fernando Acevedo
Meeste gestolen honken: Jop Strick

Curieus bij deze benoemingen was dat coach Ralph Seykens door team statisticus Alex ten Hoor werd gehuldigd als speler met het hoogste slaggemiddelde.Dit was tot stand gekomen door een eenmalige invalbeurt van Seykens in de vakantieperiode, waarbij hij een slaggemiddelde van .600 neerzette, maar dit was natuurlijk niet maatgevend voor een heel seizoen. Met een gezellige BBQ op het Bedrocks terras werd het heren honkbalseizoen afgesloten. Zaterdag aanstaande worden om 11.00 en 14.00 op de Meerdijk, de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld door de pupillen, junioren en aspiranten. .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda