Bedrocks 2 sterk ondanks verlies.

EMMEN - Het tweede honkbalteam van Bedrocks was zondag op weg naar een goede prestatie in Winschoten. Bij een 4-2 stand en 2 honken bezet was Bedrocks 2 goed in de richting om op gelijke hoogte te komen met WHSC. Helaas was een moment van onoplettendheid bij een van de Emmer honklopers de oorzaak dat hij werd uitgetikt tussen de honken. In de laatste inning kwam WHSC nog twee maal tot scoren door 2 ongecontroleerde worpen van de overigens sterk werpende Bedrocks pitcher Jos Meijer(met pet), waardoor de eindstand op 6-2 kwam.


Het Emmerteam dat dit seizoen voor het eerst de competitie in ging en in de kelder begon, wordt steeds sterker en heeft zich inmiddels een plaats in de middenmoot van de 5e klasse verworven. Het team verwacht zondag a.s. om 10.30 Northern Stars uit Leeuwarden op de Meerdijk. Het eerste team ontving hekkensluiter White Cats uit Sneek. Een slechts gering aantal toeschouwers zagen en niet al te boeiende ontmoeting die nauwelijks een wedstrijd genoemd kon worden.


De enige spanning was, houdt de Bedrocks verdediging de tegenstander op 0 punten, met hoeveel punten gaat Bedrocks winnen en is het vroeg genoeg ten einde om nog naar het Full Color Festival en La Vuelta te kunnen. Wel, dat lukte allemaal prima. Het treffen werd in 7 inningen afgewerkt leverde een 17-0 eindstand op. Startend pitcher Mike Teunisse had weinig moeite met het de Friese slagmannen en gooide in 5 inningen 9 strike-outs, terwijl closer Alex ten Hoor in de laatste 2 inningen ook nog 3 man naar de dug-out stuurde.


Dat de Emmer verdediging goed op orde was bleek uit het feit dat de Cats slechts 5 honkslagen produceerde .De sleutelwedstrijd van het seizoen lijkt a.s. zondag om 14.00 in Hardenberg tegen de plaatselijke Cubs te worden gespeeld. Als nummer 1 Bedrocks op het Riverside Park van de nummer 2 Cubs weet te winnen, kan het Emmer team het kampioenschap bijna niet meer ontgaan in de dan nog resterende 2 thuiswedstrijden. De twee voorgaande wedstrijden werden door beide teams een keer gewonnen en zodoende zijn alle ingrediënten aanwezig voor een thriller. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda