Bedrocks - Blokes

HARDENBERG - Zondag speelden de Heren-1 honkballers uit Emmen in Hardenberg tegen de Blokes uit Veendam. Het was de eerste thuiswedstrijd voor de Bedrocks maar omdat hun veld op de Meerdijk nog niet bespeelbaar is, mochten ze gebruik maken van het prachtig nabij de Vecht gelegen Riversidepark van de Cubs. Voor de tweede week achter elkaar kwamen de Bedrocks vroeg op een voorsprong en voor de tweede week achter elkaar konden ze deze niet vasthouden. In de derde inning begonnen de Blokes terug te komen van een 1 ? 6 achterstand. Met 2 runs in de derde inning was hun achterstand de helft en na de vijfde inning was het een stond het gelijk, 7 ? 7.


In de 6e inning namen de Blokes een7-8 voorsprong met Wessel Lugtmeijer die in de 3e inning op de heuvel kwam. Gedurende de laatste 6 innings gooide Lugtmeijer 6 strikeouts, gaf geen vrije loop weg en kreeg slechts  één run tegen.

Bij Bedrocks benutte midvelder Dennis Wang de meeste kansen. Met 3 hits, 2 rbi en 2 runs gescoord in 5 slagbeurten leidde Wang de Emmer aanval. Groot probleem bij Bedrocks was dat de pitchers te veel (13) vrije lopen weggaven tegen 4 aan de kant van de Veendammers Eindstand 7-10.


Een fel gevecht op het tweede honk.

Zondag 28 april a.s. om 14.00 spelen de Bedrocks nog een “thuiswedstrijd” die op een andere locatie gespeeld wordt. Bedrocks ontvangt dan het HCAW uit Bussum op het veld van de Blue Devils in Meppel. Van de overige teams wisten alleen de Emmer pupillen hun wedstrijd in winst om te zetten. In Assen werd met 2-4 van  Pioneers gewonnen.
. .
De Emmer Aspiranten waren kansloos tegen Quick uit Amersfoort, een mooie honkslag was er onder meer voor Devon Noija en .....................................


........................een fraaie 2-honkslag voor Luc van Brero. 


Pim Springer komt met een sliding op de thuisplaat.


Guiseppe Rolesu (links) in aktie. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda