Bedrocks jeugdhonkbal.

EMMEN - Donderdag speelden de pupillen 1 van Bedrocks op de Meerdijk tegen het sterke Eagles uit Deventer. Ondanks het frisse weer, kwam het publiek al snel op temperatuur de het attractieve spel van de beide teams. De Emmer jeugd groeit niet alleen in aantal, maar het spelinzicht en de slagkracht nemen ook zienderogen toe. Door deze kwaliteiten in combinatie met het spelplezier van de jeugd, was de wedstrijd het aanzien meer dan waard.


In de eerste inning kon Bedrocks startend pitcher Scott Schulting zijn worpen niet goed contoleren, waardoor Eagles met 4 wijd en doorgeschoten ballen op de honken kwamen en met 1 honkslag 4 punten wisten te scoren. Bedrocks maakte in de gelijkmakende slagbeurt met 3 honkslagen ook 4 punten.

Pitcher Schulting werd vervangen door Melvin Brandjes die samen met catcher Julian Zoeteman een ijzersterke combinatie vormde. Maar liefst 5 slagmannen van Eagles konden met “3-slag” de bank weer opzoeken en zo kwamen de Deventer honkballers niet meer tot scoren. De kracht van de Deventer pitcher zwakte af en Bedrocks wist 5 punten te maken. Een prachtige 2-honkslag werd genoteerd door Stefan Mol. Eindstand 9-4.


Junioren
De Emmer junioren ontvingen donderdagmiddag Bleu Devils uit Meppel. Het werd een enerverende wedstrijd met teams die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Na de eerste inning stond het 2-5  en eind 2e inning was het 4-6. Langzaam maar zeker knokte Bedrocks de tegenstander voorbij. Met een eindstand van 8-6 boekte Bedrocks een overtuigende overwinning.

Bedrocks outfielder Ron Smit liet een 2 honkslag noteren terwijl binnenvelder Remy Stuart een geweldige 3-honkslag wist te maken. Voor de Bedrocks junioren is het in verhouding tot vorig seizoen een luxe om 3 van de 5 wedstrijden te hebben gewonnen ten opzichte van 2 winstpartijen het vorige jaar. (ZIE OOK FOTOBOEK)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda