Bedrocks meisjesteam zoekt aanvulling.

EMMEN - Het gehavende meidenteam van Bedrocks Emmen moest het zaterdag op de Meerdijk met slechts 7 speelsters opnemen tegen de koploper Zuidvogels uit Huizen. Emmer pitcher Hester Beekman(foto) begon sterk, in de eerste 2 inningen werden er maar 2 punten weggegeven. In de aanval lieten de Emmer meiden het wat liggen, ondanks moedige pogingen de snelle ballen van de pitcher van de Zuidvogels te raken lukte dit alleen Jill Rieff, met een prachtige 2-honkslag in het rechtsveld en Sandi Seijkens en Zo? Kleef met elk een infield hit. Hierop kon helaas niet worden gescoord.


Pitcher Hester Beekman


Jill Rieff


Meisjessoftbalteam Bedrocks

En ook 2 prachtige vangballen van Zoë Kleef in het binnenveld en 2 spectaculaire vangballen van Elise Sleking, die in haar eentje het hele buitenveld moest aflopen, konden niet verhelpen dat de gasten uit Huizen de winst mee naar huis namen: 0-7.  Het Bedrocks meidenteam dat dit seizoen van start ging, is nog altijd op zoek naar speelsters vanaf ca 12 jaar. Belangstellenden kunnen het team zaterdag a.s. om 15.00 tegen Almere zien spelen.

Bedrocks Junioren

Zaterdag 22 september reisden de Bedrocks Junioren, nummer 4 in de competitie naar nummer 2 Drachten. Startend werper bij Bedrocks was Robbin Vording(foto) die samen met  catcher en broer Kevin het centrum van de Emmer verdediging vormden. Helaas begon de eerste inning anders dan gehoopt. Na een aantal veldfouten wist  Drachten 4 runs te maken terwijl Emmen niet tot scoren kwam.

De Bedrocks coaches Ed v d Berg en Marco Mast wisten de Emmer junioren weer op scherp te zetten wat resulteerde in 3 inningen waarin het 3 op 3 af ging. Maar liefst 9 slagmannen van Drachten werden teruggestuurd naar de dug-out door de uitstekende verdediging van de Bedrocks.

In de 4e inning kregen de Bedrocks vat op de werper van Drachten met honkslagen van Robbin Vording, en Kevin Vording en een 3-honkslag van Devi Seijkens waardoor Emmen met 4 runs langs zij kwamen. De spanning was te snijden toen Drachten bij een 5-5 stand aan de gelijkmakende slagbeurt in de 7e inning begon. 

Werper Barney v/d Berg werd ingezet om de Drachtster slagmannen kort te houden maar hij kon helaas niet voorkomen dat Drachten nogmaals wist te scoren. Sneu verlies voor Bedrocks die zondag a.s. om 11.00 de kans hebben om revanche te nemen als ze Drachten om 11.00 op de Meerdijk verwachten.

Heren.

Het eerste team speelde zondag in Winschoten tegen WHSC. In een rommelige wedstrijd waar de emoties af en toe onnodig opliepen wonnen de Emmenaren met 9-15.


Zowel  midvelder Dennis Wang .......................................


....................................................als ook 3e honkman Giuseppe Rolesu wisten een mooie 2-honkslag te slaan. 

Zaterdag a.s. om 10 uur speelt het 2e aspirantenteam op de Meerdijk tegen WHSC, waarna om 15.00 de junioren Pioneers uit Assen ontvangen.

Zondag a.s. om 11.00 spelen de Bedrocks dames tegen Caribe en om 14.00 de heren tegen Blue Devils.
(foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda