Bedrocks slecht van start na zomerstop.

EMMEN - Zondag speelde het 1e honkbalteam van Bedrocks de eerste wedstrijd na de zomerstop onder leiding van de umpires Erik Vos en Erik Eilering op de Meerdijk tegen mede degradatie kandidaat Zuidvogels uit Huizen. Ondanks het goede spel van de Emmer mannen werd de wedstrijd met 1-8 verloren.


Bedrocks was niet sterk aan slag en produceerde in 9 inningen slechts vieer honkslagen waarvan twee door de van de junioren over gekomen Barney van der Berg.


Bedrocks catcher Giuseppe Rolesu en...........................................................


 korte stop Fernando Acevedo namen  ook elk een honkslag voor hun rekening.


Het Bedrocks punt werd binnen gelopen door midvelder Alex ten Hoor die het publiek ook bekoorde met een  fraaie sliding op het 2e honk.
Zondag a.s. om 14.00 ontvangen de Bedrocks koploper Centrals uit den Bilt.

Heren 2
Voorafgaand  speelden de heren 2 tegen het studententeam van de UT Twente, High Tech Hitters. Voor Bedrocks stond op de heuvel Junior Marijn Mast die een prima wedstrijd gooide. HTH verscheen met een aanzienlijk andere “bevolking”  op de Meerdijk dan in voorgaande sessies.

De Emmer mannen waren mogelijk van slag door een aantal dames in het team van de voorlaatste in de competitie en verloren de wedstrijd gezien de competitiestand verrassend met 4-6.

Junioren
De Emmer junioren, titelkandidaat in de competitie verloren in Zwolle hun 3e wedstrijd tegen ”angstgegner”  Blue Hawks met 9-8 , waardoor Bedrocks ook hun koppositie aan de Zwollenaren moesten overdragen. Met nog een aantal thuiswedstrijden te gaan zijn de Emmer junioren nog steeds in de race en beloofd het nog een spannend competitie einde te worden. Zaterdag a.s. om 14.00 is op de Meerdijk de wedstrijd tegenhekkensluiter Knights uit Leek. Alle reden voor de Coaches Marco Mast en Ed v/d Berg om de Emmer junioren scherp te houden.

Aspiranten 2
Het 2e aspiranten team van Bedrocks is ook nog in de race voor het kampioenschap mede door een fraaie 0-12 overwinning op Drachten Diamonds.

Programma zaterdag a.s. 
11.00 Aspiranten 1- Almere 90 
14.00 Junioren –Knights

Zondag om 12.00 softbal Dames (2e in de competitie) tegen koploper Eagles uit Deventer, waarna om 14.00 Heren 1tegen koploper Centrals. (foto’s: Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda