Bedrocks start slecht.

EMMEN - Na slechts drie weken zomerstop ging Bedrocks 1 zondag weer van start op de Meerdijk, waar het the Blokes uit Veendam ontving. Beide clubs hebben een plaats diep in de kelder van de 2e klasse A en onder normale omstandigheden zou Bedrocks toch een overwinning op Blokes moeten kunnen behalen. Helaas trok de vakantieperiode een zware wissel op het Bedrocks honkbalteam. Een groot aantal spelers liet wegens vakantie ?verplichtingen? verstek gaan en zo nam Emmer Coach Ralph Seijkens positie op het eerste honk en moest hij een beroep doen op een aantal spelers uit het tweede team.

Coach Ralp Seijkens

Ook The Blokes hadden soortgelijke problemen maar wisten mede door het sterke optreden  van hun Pitcher R de Vries  de winst naar zich toe te trekken. Na de 2e inning keken de Emmer mannen al tegen een 0-6 achterstand aan. Bedrocks werper Fernando Acevedo kreeg in die innig 3 keer een 2-honkslag tegen en door 3 veldfouten in de Emmer verdediging, konden de Veendammers hun geluk niet op.


Jos Meijer 

De Bedrocks slagmannen kregen maar geen vat op de Blokes werper t/m de 5e inning wist alleen 2e teamspeler Jos Meijer een 2-honkslag te maken. In de 6e inning wist Bedrocks met 2 honkslagen, 1 punt te scoren. Aangezien vrijwel alle Emmer Pitchers ongelukkiger wijze op vakantie waren, mocht korte stop Pim Springer zijn oude liefde, het werpen, in de laatste 2 inningen op zich nemen, in een poging het slaggeweld aan Blokes kant te stoppen.


Pitcher Pim Springer en op de achtergrond Fernando Acevedo 

De 7e inning lukte dit wonderwel, maar in de 8e inning wisten The Blokes toch nog  3 punten te maken. Een trieste 1-11 nederlaag voor Bedrocks, waar toch echt gewerkt moet worden aan een betere vakantieplanning. De laatste 3 plaatsen in deze competitie worden nu bezet door Blokes met 6, Bedrocks met 4 en Robur met 2 punten uit 11 wedstrijden. Er is nog hoop voor Bedrocks om degradatie te ontlopen. De uitwedstrijd van zondag a.s. in Hengelo tegen koploper Giants zal daar ongetwijfeld geen bijdrage aan leveren. De Emmer outfielders Martijn Timmerman en Mike van der Bom wisten het Emmer publiek te bekoren met prachtige vangballen.

Zaterdag aanstaande om 14.00 ontvangen de Bedrocks junioren Knights uit Leek.

Scheidsrechter Vos ziet een Blokes honkloper over de plaat komen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda