Bedrocks tevreden over toernooi.

EMMEN - Op Pinksterzaterdag en zondag werd op de Meerdijk door Bedrocks voor het eerst sinds jaren weer een internationaal Soft en Honkbaltoernooi gehouden. In tegenstelling tot de Softbalafdeling was het Honkbaltoernooi goed bezet met diverse teams uit Nederland en Duitsland. Naast het toernooi dat in uitstekende sfeer verliep was er zaterdag avond ook een BBQ en een feestavond. Toernooi winnaar bij het herenhonkbal werden The Blokes uit Veendam, die echter weigerden een finale wedstrijd te spelen. De toernooileiding loste dat op door tot slot een mixed softbalwedstrijd tussen een honkbalteam van Falcons uit Lelystad te laten spelen, gemengd met Softbalspeelsters van Bedrocks tegen een Bedrocks team met softbalsters en honkballers. Daarbij was het meedoen een grotere winst dan het winnen.

De winnaars van de diverse competities werden voorzien van een goudkleurige Drentse  kei. Alles wijst er op dat het Bedrocks Pinkstertoernooi  de komende jaren definitief een plaats op de Soft en Honkbalkalender zal krijgen.







Heren
Pinkstermaandag  was er voor de Emmer honkballers gewoon weer competitie met Pioneers uit Assen als gasten op de Meerdijk. De Assenaars staan voorlopig op de laatste plaats in de 3e klasse Noord en daar hadden de Bedrocks  dan ook weinig moeite mee.
 
Uitblinker aan Asser kant was wel een junioren Pitcher (Huub ?) die in de 7 innigs toch zes keer een Bedrocks slagman naar de dug-out wist te sturen.


Aan Bedrocks zijde gooide Pitcher Jop Strick  9 strikeouts  in de wedstrijd die in 20-4 eindigde.

Zondag aanstaande  ontvangt Bedrocks om 14.00 koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Dat beloofd een spanende strijd tot worden, immers als Bedrocks kans wil maken op een eventueel kampioenschap zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden.


De Blokes, de winnaars bij de heren, ontvangt hier de Gouden Kei


Een Bedrock honkloper wordt hier uitgetikt

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda