Bedrocks versus koplopers.

Heren VEENDAM - Het eerste team van Bedrocks speelde zondag in Veendam tegen de ongeslagen koploper The Blokes die bij winst kampioen konden worden.

In de voorgaande edities verloor Bedrocks met 8-2 en 27-3, zodat alles er op leek dat het voor Blokes gesneden koek zou zijn. Toch gaven de Bedrocks mannen, aangevuld met junioren zich zo maar niet gewonnen. Met “good old” Pitcher Dick Reijneveld op de heuvel een lastige klus voor de Emmer aanval, maar in de 2e inning wist Bedrocks korte stop Fernando Acevedo een honkslag te slaan en werd vervolgens door een prachtig 2-honkslag van Catcher Bart-Jan v/d Toom over de thuisplaat gebracht.

Ook hadden Bedrocks de verdediging met een sterke partij van Pitcher Jop Strick  goed op orde waardoor Blokes pas in de 3e inning op 1-1 kwam. In de 4e inning wist de korte stop van Blokes met 1 honk bezet echter een homerun te slaan, waarmee Blokes een 3-1 voorsprong nam. In de 7e inning werd het 5-1. In de 8e inning kwam Emmen met een 2-honkslag van Emiel Eding en een 3-honkslag van Dennis Wang dichter bij, 5-3. Ondanks een fraaie 2-honslag van Jop Strick in de 9e inning kwam Emmen niet meer tot scoren, waardoor tot opluchting van The  Blokes het ballgame werd. Een prachtige pot honkbal waarbij The Blokes  terecht kampioen werden in de 3e klasse A.

Dames
Zondagmorgen ontvingen de Emmer dames Giants koploper Giants uit Hengelo. In het eerste treffen tussen beide teams eerder dit seizoen, konden de Bedrocksters aan slag weinig doen op de razendsnelle pitcher van de Giants. Dit keer echter kwamen de Giants voor een verrassing te staan, al gelijk in de eerste slagbeurt voor Emmen werden er 2 punten gescoord door o.a. een mooie honkslag van Paula Scholte en Shirley van Gelden, daar waar de Giants niet tot scoren wisten te komen. In de 2e inning werd er 1 punt gescoord door de dames uit Hengelo en in de 4e  inning nog 1 punt. Het ging gelijk op tot en met de 4e inning (2-2). Helaas kregen de Giants in de laatste inning dan toch ook vat op pitcher van Gelden van de Bedrocks,. Een aantal honkslagen en 2x 4 wijd later was de stand ineens 8-2 voor de Giants. In de laatste slagbeurt van de Bedrocks wisten de dames uit Emmen hier niets meer aan te veranderen; eindstand 8-2 in het voordeel van koploper Giants uit Hengelo.  Zaterdag aanstaande spelen vanaf 12.00 beide pupillenteams, waarna om 15.00 de Softbal meisjes
de koploper in de 2e klasse A, Zuidvogels uit Huizen ontvangen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda