Bedrocks walst over Leek heen

LEEK - Het Bedrocks herenteam speelde in Leek tegen Knights en ging van start met Pitcher Pim Springer en Catcher Bart Jan v d Toom. De eerste inningen snelden voorbij door het uitstekende werpen van de Pitchers aan beide kanten waardoor het snel drie op drie af was en er pas in de 2e inning 1 punt werd geschoord door Bedrocks, waarna Knights nog even met 2 punten lang zij leek te komen.

In de 6e inning wist Knights Pitcher Mulder de Emmer slagmannen niet meer te stoppen en verstevigde Bedrocks hen voorsprong met 5 punten,3-8.


Ook de volgende twee Knights pitchers konden Bedrocks niet stoppen, terwijl bij Emmen closer Emiel Eding(foto) nog 2 punten toe moest staan.


Smaakmaker aan Bedrocks kant was derde honkman Giuseppe Rolesu die met diverse steelpogingen niet altijd succesvol was maar wel jus aan de wedstrijd gaf. De door Bedrocks gedegen gespeelde wedstrijd eindigde in een mooie 4-14 eindstand.


Behalve voor het eerste pupillenteam dat zaterdag om 11.00 WSB uit Apeldoorn ontvangt begint voor de overige teams een zomersstop van drie weken. (foto Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda