Bedrocks zoekt nog jeugdspelers.

EMMEN - Afgelopen weekend waren de softbalsters van Centrals uit de Bilt op bezoek bij Bedrocks in Emmen. De dames die op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie spelen maakten zaterdag gebruik van het Bedrocks softbalveld om daar ter voorbereiding van de competitie de gehele dag te trainen. Na een overnachting in Grolloo waren de hoofdklasse speelsters Zondag in Emmen om de Emmer dames en een aantal jeugdleden een clinic te geven. Het weekend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in het Bedrocks honk.

Het trainingsweekend in Emmen is beide clubs goed bevallen en er word over gedacht om dit het volgende jaar in 3 dagen te doen, waarbij op de zondag een wedstrijd gespeeld kan worden. Dit seizoen zal Bedrocks met maar liefst 8 teams aan de competitie gaan deelnemen. De dames softbalsters zijn na een jaar weer terug in de competitie en helemaal nieuw is dat er dit jaar twee pupillenteams zijn ingeschreven.

Overigens zijn de jeugdteams krap bezet, maar de Emmer Soft en Honkbalvereniging gaat er van uit dat er vroeg in het seizoen nog aanwas van jeugdleden komt. Natuurlijk is er bij alle Bedrocks-teams ruimte voor nieuwe spelers in de leeftijd van 7 tot 65 jaar. De competitiestart is het weekend van 10 en 11 april. Meer informatie op www.bedrocks.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda