Bedrocks zonder moeite langs Knights

EMMEN - Het eerste honkbalteam van Bedrocks had zondag weinig moeite met het inmiddels op de 6e plaats belande Knights uit Leek. Onder uitstekende leiding van plaatscheidsrechter Erik Vos en veldscheidsrechter Kevin Vording werd de wedstrijd in 7 inningen besloten met een 14-3 eindstand. Dat Startend Bedrocks Pitcher Jop Strick weinig moeite had met de Leekster slagmannen, bleek wel uit het feit dat hij maar liefst 9 slagmannen met een strike-out naar de dug-out wist te verwijzen.


Alhoewel de eindstand het niet doet vermoeden, bleef de wedstrijd het publiek boeien met attractieve acties. Martijn Timmerman was weer op dreef met een twee honkslag, terwijl Alex ten Hoor(foto) en Franklin Rodriguez Gonzalez elk 2 keer een 2-honkslag voor hun rekening namen.

De zelfde ten Hoor en Roeland v/d Toom maken elke week wel goede sier met spectaculaire slidings.  Helaas voor Bedrocks wisten alle concurrenten voor het kampioenschap ook te winnen. Volgende wedstrijd zondag a.s om 14.30 op de Meerdijk tegen het altijd onvoorspelbare Drachten Diamonds. (zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda