Bedroks starten met nederlaag

ENSCHEDE - Afgelopen zondag speelde Bedrocks 1 in Enschede tegen de Tex Town Tigers-2 hun eerste wedstrijd van het seizoen. Na een succesvol 2012 (2e plaats) zijn de Bedrocks honkballers gepromoveerd naar de 2e klasse. Met 3 runs in hun eerste slagbeurt kwamen de Bedrocks vroeg op een voorsprong en na de tweede inning stonden de Emmer mannen met 5-1 voor. In de 1e helft van de 3e inning kwamen de Bedrocks niet tot scoren en dat was heel anders voor de Tigers in hun slagbeurt. Met een 9 run explosie kwam Tex Town tot leven en opeens was het 10-5 voor de thuisclub.


De Bedrocks lieten hun hoofd niet hangen en met nog 3 runs in de top van de vierde inning werd het 10-8. Jop Strick, Pim Springer en Fernando Acevedo Mezquit leidden de Bedrocks aanval.  Eerste honkman Springer(aan slag) met 3 uit 5 met 1 walk (vrije loop op 4-wijd) en 2 RBI’s.  Derde honkman Acevedo Mezquit met 1 uit 3 ,  3 walks, 1 RBI en 2 runs.
Startend Pitcher Strick met 2 honkslagen uit 3 slagbeurten,  3 binnen geslagen punten (Run Batted In (RBI)) en scoorde 2 runs.


Eerste honkman Springer aan slag 

 
Catcher Bart Jan v.d.Toorn in actie


Fernando Acevedo aan slag

Op de heuvel was het ook een goede dag voor Springer. Tijdens de laatste  4 en 1/3 inningen als werper heeft hij slechts 1 run moeten toestaan, gooide 2 strikeouts en 0 walks.Uiteindelijk kwamen de Bedrocks een beetje te kort.  Na een competitieve, sportieve wedstrijd was de winst voor  de Tigers met de 15 – 12 eindstand. Hoewel ze teleurgesteld waren met de uitkomst toonden de  Bedrocks mannen dat ze wel in de 2e klasse kunnen spelen. Aangezien in Emmen het binnenveld van het honkbalveld  vernieuwd wordt, zullen de komende tijd een aantal  thuiswedstrijden in Hardenberg worden gespeeld op het veld van de Cubs.

Zondag 21 april a.s. is zo'n wedstrijd als Heren-1 tegen de Veendammer Blokes speelt in Hardenberg om 14.30 uur.  Om 10.30 spelen daar Bedrocks2 – Hickory Winterswijk. De Emmer mannen  hopen op een goede opkomst van de Bedrocks  fans.

Bedrocks 2

Zondagmiddag speelde het 2e herenteam hun eerste wedstrijd in Enschede tegen het honkbalteam van de TU, High Tech Hitters. Bijzonder kan worden genoemd dat Bedrocks bestuurslid Erik Eilering daarbij speelde tegen zoon Arthur Eilering(fotoboven) die tevens voorzitter is van H.T.H.


Bedrocks  nam van meet af aan de leiding met een fraaie solohomerun van 3e honkman Bas Vogel .


Het tweede Bedrocks team krijgt  met de komst van speler / coach Mike Ward steeds meer vorm en won de eerste test met 6-9. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda