Beeball bij Bedrocks

EMMEN - Voor het eerst speelt Soft en Honkbal vereniging Bedrocks Emmen met een Rookie Beeball team in competitieverband. Een Rookie Beeball team bestaat uit 4 tot 5 spelers in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar. De spelvorm Beeball wordt gezien als voorbereiding op soft en honkbal. Zo leren de kinderen b.v. spelenderwijs het onderscheid tussen een honkman en honkloper. In Enschede werd het Bedrocks Beeball team derde op het door Tex Town Tigers georganiseerde toernooi.


Foto Erik Eilering

Dames
De Emmer Softbaldames oefenden op de Meerdijk tegen The Eagles uit Deventer. Dat leverde onder de voorjaarszon een plezierige wedstrijd op die de Bedrocksters met 10-1 wonnen.  Na afloop omarmden de Emmer dames figuurlijk de nieuwe bordsponsor; Technische Groothandel Lasaulec.

Heren
De Bedrocks heren oefenden in Apeldoorn tegen het plaatselijke WSB. Tegen het eerste team van WSB wisten de Emmer honkballers met 10-9 te winnen. Bedrocks trainer coach Keith Bortz liet het Emmer team in de tweede partij tegen het tweede team van WSB in een andere samenstelling spelen. De wedstrijd ging voor Bedrocks verloren, maar Bortz was tevreden over beide wedstrijden.

 
Trainer Coach Keith Bortz- Bedrocks (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda