Diploma uitreiking bij Soft & Honkbalvereniging Bedrocks

EMMEN - Bij Soft & Honkbalvereniging Bedrocks in Emmen werden zaterdag examens afgenomen voor het scorer A diploma. Bij elke offici?le Soft en Honkbalwedstrijd is het verplicht een scorekaart bij te houden. Op een scorekaart worden bij een wedstrijd van beide teams onder meer de slagvolgorde, de gescoorde punten, het aantal nullen, maar ook het volledige verloop van de wedstrijd aan het papier toevertrouwd


Een aantal zaterdagen voorafgaand  hadden de deelnemers in samenwerking met cluster Noord van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond een pittige opleiding gevolgd.

De KNBSB had maar liefst vier examinatoren naar Emmen gezonden om de deelnemers op hun kennis te toetsen. Van de elf deelnemers konden er na afloop één lid van het Groninger Caribe, één van Blue Devils uit Meppel en zeven leden van het  Emmer Bedrocks trots hun diploma in ontvangst nemen.
Het bestuur van Bedrocks dat opleidingen hoog in het vaandel heeft, voorzag alle deelnemers en examinatoren van een bloemetje. Bedrocks Emmen is met ca 120 leden de grootste  Soft en Honkbalvereniging van de drie noordelijke provincies, maar kan nog steeds leden en kader van -6 tot +60 jaar inzetten.

 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda