Druk weekend Bedrocks

EMMEN - Emmer soft en honkbalvereniging Bedrocks heeft een druk weekend achter de rug. Vrijdag werden de velden op de Meerdijk bevolkt door ca. 240 kinderen van OBS de Lisdodde die deelnamen aan een clinic Soft en Honkbal die werd gegeven door een groot aantal vrijwilligers van Bedrocks. De combinatie van de school die het voorjaar in Emmen werd verkozen tot sportteam van het jaar met de Bedrocks als sportvereniging van het jaar bleek een succes.


De dag leverde wederzijds enthousiaste reacties op.

Pinkstertoernooi.
Voor de scholieren vertrokken waren de  volgende Bedrocks vrijwilligers al bezig voorbereidingen te treffen voor het jaarlijkse Bedrocks Pinkstertoernooi, waarvoor de eerste teams zich vrijdag middag al melden. Pinksterzaterdag  en 1e Pinksterdag troffen een aantal teams uit binnen en buitenland elkaar voor een kleinschalig maar zeer gezellig en sportief toernooi. De gave feestavond op zaterdag werd goed bezocht en was zeker geen aanleiding het zondag rustig aan te doen.


Slagman van Buffnuggles

Winnaars bij het honkbal waren de Buffnuggles uit Den Haag, de 2e plaats werd gedeeld door, Die Bezirksliga West Allstars team uit Noord Duitsland, bestaande uit leden van verenigingen uit Bremen, Löningen, Osnabruck en Oldenburg en de teams van PSV Eindhoven en Bedrocks .


Het softbal werd gewonnen door Giants Hengelo, AMVJ uit Amsterdam  werd tweede en de Bedrocks dames eindigden als 3e. Op de foto de slagvrouw van Allstars

Heren 2
Tussendoor werd er zondag ook nog de competitiewedstrijd Bedrocks2-Cubs Hardenberg gespeeld. In de spannende gelijk opgaande wedstrijd moest Bedrocks met slecht 2 runs verschil in de Hardenbergers  hun meerder erkennen.

Een prachtige honkslag werd gemaakt door Harry van Vondel(foto), echter, hij was uitgeleend aan de Cubs. Dat deed zijn Bedrocks teamgenoten opmerken; dat doet hij bij ons nooit! Zondag aanstaande om 12.00 speelt het 2e team op de Meerdijk tegen Caps uit Hoogeveen.

Benjamin Houthuyzen (r) van Heren 2


Robin Vording (35) van heren 2 komt op de plaat


Bedrocks honkloper Bas Vogel (11) wordt ingesloten door het Allstarsteam


PSV in aktie  (Foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda