Dubbel winst voor Emmer junioren honkballers.

EMMEN - De Junioren van Bedrocks behaalden het afgelopen weekend een dubbele zege. Zaterdag werd er op de Meerdijk tegen de nummer twee Drachten een felle strijd gestreden, welke door de Emmer honkballers met 10-5 werd gewonnen. De uitstekend leidende scheidsrechter Verhoog moest de wedstrijd helaas een aantal keren onderbreken om de kritische noten van een heftig gebarende Drachtster coach aan te horen, wat de man uiteindelijk op een offici?le waarschuwing kwam te staan

Veel lovende woorden waren er voor een prachtige vangbal in het outfield van Bedrocks door reserve Aspirant Harry Boonstra, waardoor uiteindelijk een einde aan de wedstrijd kwam. Zondag deden de Emmer junioren nog meer goede zaken door in Groningen van Caribe te winnen waardoor een tweede plaats op de ranglijst vooralsnog gewaarborgd is.

Junioren met in hun midden Harry Boonstra

Aspiranten
De Emmer Aspiranten hadden zaterdag weinig problemen met WHSC uit Winschoten en wonnen met 18-3. Zowel Reza Jagershoek, als Bram Nijhof en Robbin Vording sloegen een 3-honkslag. Vording trakteerde het team echter ook nog op een formidabele homerun

Robbin Vording sloeg een 3-honkslag

Pupillen

Het eerste pupillenteam had op de Meerdijk geen probleem met de Cubs uit Hardenberg. Tim Korstanje, Davey Paulussen en Jeffrey Brandjes produceerden een fraaie 3-honkslag, maar top off the list was Julian Zoeteman met een homerun.

Heren
Het eerste honkbalteam ging zondag op de Meerdijk roemloos ten onder tegen de nummer twee in de 2e klasse A, Quick uit Amersfoort. Het Emmer team heeft opnieuw met vakantie perikelen te maken en Coach Ralph Seijkens en Pitchertrainer Keith Bortz besloten toen er voor Bedrocks geen houden meer aan was,1e pitcher Jop Strick te sparen voor komende zaterdag, door hem van positie wisselen en verder te laten spelen als korte stop.

Pitcher Jop Strick in aktie

Pim Springer gaat op safe

Zaterdag wordt er in Drachten de belangrijke wedstrijd tegen de gelijknamige club gespeeld. Een overwinning zou voor de Bedrocks handhaving in de tweede klasse betekenen. Zondag aanstaande om 10.00 uur begint Bedrocks-2 tegen Northern Stars en om 11.00 uur ontvangen de Emmer softbalsters Blokes uit Veendam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda