Gedegen overwinning Bedrocks

EMMEN - Zondag speelde het eerste team van Bedrocks zijn voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen. Te gast waren The Pioneers uit Assen. Op papier een eenvoudige wedstrijd voor de Emmenaren aangezien kampioenschap een week eerder al was behaald. Desondanks deden de Emmer honkballers wat er van hun werd verwacht en speelde een gedegen wedstrijd die enigszins moeizaam op gang kwam. In de eerste helft van de 3e inning stond het verrassend 0-1. Dat werd door Bedrocks in de gelijk makende slagbeurt recht gezet, mede door een 2-honkslag van Roeland v/d Toom kwamen 5 mannen over de thuisplaat.


Na deze inning had de startende Emmer werper Fernando Acevedo geen probleem meer met de Asser slagmannen en kreeg geen enkele honkslag meer tegen. 7 Pioneers aanvallers werden door de Emmer pitcher in 5 inningen met 3-slag naar de dug-out verwezen. In de volgende 3 inningen kwamen er aan Emmer zijde elke keer 3 man over de thuisplaat mede door een 2-honkslag van Pim Springer en een formidabele 3-honkslag van Franklin Rodriguez Gonzalez.. Ook sluitend werper Alex ten Hoor zette in de laatste 2 inningen 2 Asser slagmannen aan de kant. Verdedigend was het veld van Bedrocks helemaal op orde.

De door zijn team inmiddels in het goud gestoken coah Ralph Seykens zag tot tevredenheid slechts 1 veldfout voor Bedrocks genoteerd t.o.v. van 14 van de Pioneers verdediging. De wedstrijd onder leiding van de scheidsrechters Vording en Savenije was het aanzien meer dan waard en kende een eindstand van 14-1. Zondag a.s. om 14.30 wordt op de Meerdijk door het eerste team de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen WHSC uit Winschoten. Aansluitend aan het einde van de wedstrijd, naar schatting rond 16.30 zal het promoverende team worden gehuldigd.   (zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda